Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Netradiční hardware. Skypemyš Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba myš a Skype-telefon. Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Netradiční hardware. Skypemyš Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba myš a Skype-telefon. Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba."— Transkript prezentace:

1 Netradiční hardware

2 Skypemyš Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba myš a Skype-telefon. Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba myš a Skype-telefon.

3 Miniaturní čtečka Toto snad ani nelze nazývat čtečkou karet jako spíše redukci SD karty do USB. Miniaturní čtečku přivítají určitě s povděkem majitelé notebooků, které ještě nejsou vybaveny čtečkou karet, protože klasické čtečky jsou oproti této obrovské a navíc se k počítači připojují dalším kabelem. Toto snad ani nelze nazývat čtečkou karet jako spíše redukci SD karty do USB. Miniaturní čtečku přivítají určitě s povděkem majitelé notebooků, které ještě nejsou vybaveny čtečkou karet, protože klasické čtečky jsou oproti této obrovské a navíc se k počítači připojují dalším kabelem.

4 Už i tužkové baterie mají USB konektor Jak jednoduše nabít baterii? Co takhle v USB portu? A nabíječka? Ta je schovaná uvnitř článku samotného! AA váleček otevřete a vykoukne na vás známý konektor, který je spojen s NiMH akumulátorem o kapacitě 1 300 mAh. Jak jednoduše nabít baterii? Co takhle v USB portu? A nabíječka? Ta je schovaná uvnitř článku samotného! AA váleček otevřete a vykoukne na vás známý konektor, který je spojen s NiMH akumulátorem o kapacitě 1 300 mAh.

5 Zapalovač pro PC Na trhu se objevil prvek pro správné chlapy, kteří si potřebují u počítače odložit sklenku oblíbené whiskey nebo připálit doutník z Havany. Na trhu se objevil prvek pro správné chlapy, kteří si potřebují u počítače odložit sklenku oblíbené whiskey nebo připálit doutník z Havany.

6 Klávesnice s úložným prostorem Pod otvírací klávesnici se skrývají přihrádky pro všechny tu důležité maličkosti. Pod otvírací klávesnici se skrývají přihrádky pro všechny tu důležité maličkosti.

7 Lednička do USB Ohřívačů hrníčku do USB existuje opravdu mnoho. Konečně ale někoho napadlo udělat něco pro ty, co dávají přednost dobře vychlazenému pivu, popřípadě nějakému jinému chlazenému nápoji. Tento ochlazovač do USB se příliš neliší od ohřívačů, jen s tím rozdílem, že na "plotýnce" dokáže udržovat teplotu 7 stupňů Celsia, tedy ideálně vychlazené pivo. Ohřívačů hrníčku do USB existuje opravdu mnoho. Konečně ale někoho napadlo udělat něco pro ty, co dávají přednost dobře vychlazenému pivu, popřípadě nějakému jinému chlazenému nápoji. Tento ochlazovač do USB se příliš neliší od ohřívačů, jen s tím rozdílem, že na "plotýnce" dokáže udržovat teplotu 7 stupňů Celsia, tedy ideálně vychlazené pivo.

8 WiFi propiska Budujete obecní nebo soukromé WiFi sítě a potřebujete být v terénu informování o síle signálu? Pomůže vám toto pero detekující sílu WiFi signálu. Budujete obecní nebo soukromé WiFi sítě a potřebujete být v terénu informování o síle signálu? Pomůže vám toto pero detekující sílu WiFi signálu.

9 Osvěžení z USB Do vestavěné houbičky můžete kápnout vonný olej a užívat si příjemné aroma. Do vestavěné houbičky můžete kápnout vonný olej a užívat si příjemné aroma.

10 Myš náprstek Myš se stala nedílnou součásti počítače a ovládání si již jinak ani nedovedeme představit. Myši existují v mnoha tvarech a podobách, ale toto je zcela nový pohled na myš. Klasický 800DPI snímač připevněn přímo na prstu. Na boku se nacházejí dvě tlačítka podobně jako u běžné myši, jen s tím rozdílem že jsou ovládaná palcem. Myš se stala nedílnou součásti počítače a ovládání si již jinak ani nedovedeme představit. Myši existují v mnoha tvarech a podobách, ale toto je zcela nový pohled na myš. Klasický 800DPI snímač připevněn přímo na prstu. Na boku se nacházejí dvě tlačítka podobně jako u běžné myši, jen s tím rozdílem že jsou ovládaná palcem.

11 Smaže disk za 60 sekund... Vybavila se mi scéna z filmu, kde počítačový pirát obrovskými magnety začal mazat disky, jen co se ozvalo zaklepání na dveře. Fujitsu Mag eraSURE je nástroj pro mazání dat z různých magnetických médií včetně harddisků. Pomocí magnetického pole o síle až 1,3 Tesla dokáže nenávratně vymazat jakýkoliv disk za 60 sekund. Vybavila se mi scéna z filmu, kde počítačový pirát obrovskými magnety začal mazat disky, jen co se ozvalo zaklepání na dveře. Fujitsu Mag eraSURE je nástroj pro mazání dat z různých magnetických médií včetně harddisků. Pomocí magnetického pole o síle až 1,3 Tesla dokáže nenávratně vymazat jakýkoliv disk za 60 sekund.

12 Luxusní dámská kabelka s procesorem Je to iMac? Není to iMac, ale působí tak. Prostě Tulip ego - notebook v designu dámské kabelky, který má i vlastní pevné ucho. Je to iMac? Není to iMac, ale působí tak. Prostě Tulip ego - notebook v designu dámské kabelky, který má i vlastní pevné ucho.

13 Megabajty místo hodinek Nikdo už nespočítá, v kolika podobách se vyrábí USB flash paměti. Narozdíl od některých šíleností je ale takový USB náramek docela praktická věc. Nikdo už nespočítá, v kolika podobách se vyrábí USB flash paměti. Narozdíl od některých šíleností je ale takový USB náramek docela praktická věc.

14 Bible na klíčích Věřící počítačoví nadšenci mohou nosit Bibli stále při sobě, na klíčích. Stačí jim k tomu přívěšek v podobě zmiňované knihy v kožené vazbě se zlatým křížem a řetízkem. Věřící počítačoví nadšenci mohou nosit Bibli stále při sobě, na klíčích. Stačí jim k tomu přívěšek v podobě zmiňované knihy v kožené vazbě se zlatým křížem a řetízkem.

15 Pohyblivé obrázky přímo na kůži Zobrazovací zařízení, které půjde umístit prakticky kamkoliv - třeba i na čelo nebo ruce. Zobrazovací zařízení, které půjde umístit prakticky kamkoliv - třeba i na čelo nebo ruce. Jeho princip spočívá v použití pohyblivých nanobodů, tedy velmi malých. Tyto body se na stanovené ploše dokáží zformovat do určitých tvarů a tím vytvořit požadovaný obraz. O možnostech barevného provedení nebo obnovovací frekvenci zatím zpráva nehovoří. Jeho princip spočívá v použití pohyblivých nanobodů, tedy velmi malých. Tyto body se na stanovené ploše dokáží zformovat do určitých tvarů a tím vytvořit požadovaný obraz. O možnostech barevného provedení nebo obnovovací frekvenci zatím zpráva nehovoří.

16 Vánoční stromeček do portu USB Vánoce se blíží. Pokud svoji kancelář chcete ozdobit stromečkem a příliš se u toho neušpinit pryskyřicí ani prací, mohl by přijít vhod tento japonský stromek. Po připojení k portu USB se na něm dokonce rozsvítí lampičky. Vánoce se blíží. Pokud svoji kancelář chcete ozdobit stromečkem a příliš se u toho neušpinit pryskyřicí ani prací, mohl by přijít vhod tento japonský stromek. Po připojení k portu USB se na něm dokonce rozsvítí lampičky.

17 Rádio pro USB port Creative Labs pro starší verze svých MP3 přehrávačů Creative MuVo bez FM rádia prodává výměnný modul Creative Digital FM Radio X-8, který vložíte do lůžka místo modulu s MP3 přehrávačem. Creative Labs pro starší verze svých MP3 přehrávačů Creative MuVo bez FM rádia prodává výměnný modul Creative Digital FM Radio X-8, který vložíte do lůžka místo modulu s MP3 přehrávačem.

18 Chcete k počítači něco víc než LCD? Běžné monitory nabízejí pozorovací úhel kolem šedesáti stupňů. To je často málo, hráč se nedostane do děje hry a designér má pro své řádění jen malou plochu. VisionStation je projekční zařízení, které obraz promítne do kulové plochy a uživateli nabídne pozorovací úhel celých 160 stupňů. Běžné monitory nabízejí pozorovací úhel kolem šedesáti stupňů. To je často málo, hráč se nedostane do děje hry a designér má pro své řádění jen malou plochu. VisionStation je projekční zařízení, které obraz promítne do kulové plochy a uživateli nabídne pozorovací úhel celých 160 stupňů.


Stáhnout ppt "Netradiční hardware. Skypemyš Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba myš a Skype-telefon. Co třeba sdružit několik periferií do jedné? Třeba."

Podobné prezentace


Reklamy Google