Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sběr nápojových kartonů Pokud se ve vaší obci nápojové kartony sbírají, odhazujte je do kontejnerů nebo pytlů označených touto oranžovou nálepkou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sběr nápojových kartonů Pokud se ve vaší obci nápojové kartony sbírají, odhazujte je do kontejnerů nebo pytlů označených touto oranžovou nálepkou."— Transkript prezentace:

1

2 Sběr nápojových kartonů Pokud se ve vaší obci nápojové kartony sbírají, odhazujte je do kontejnerů nebo pytlů označených touto oranžovou nálepkou.

3 Patří tam:Patří tam: krabice od mléka, džusu, vínakrabice od mléka, džusu, vína Nepatří tam:Nepatří tam: Sklo, plasty, nebezpečný odpadSklo, plasty, nebezpečný odpad

4 NA Odpad:NA Odpad: Používáme plechové nebo plastové nádoby o objemu od 70 do 1100 l. Nejčastěji mají šedou nebo černou barvu. A do domácnosti se používají košePoužíváme plechové nebo plastové nádoby o objemu od 70 do 1100 l. Nejčastěji mají šedou nebo černou barvu. A do domácnosti se používají koše

5 jsou barevné nádoby o objemu od 240 l do 3 m3, někdy i více. Používají se plastové popelnice, kontejnery s upraveným víkem.

6 Nádoby mají většinou dvojité stěny i dno, některé jsou ještě vyplněný nepropustnou fólií- slouží k tomu, aby se zabránilo úniku nebezpečných látek. Najdete je jen pouze ve sběrnách nebezpečného odpadu, na ulici však ne.Nádoby mají většinou dvojité stěny i dno, některé jsou ještě vyplněný nepropustnou fólií- slouží k tomu, aby se zabránilo úniku nebezpečných látek. Najdete je jen pouze ve sběrnách nebezpečného odpadu, na ulici však ne. Lukáš Pernica 8. ročníkLukáš Pernica 8. ročník


Stáhnout ppt "Sběr nápojových kartonů Pokud se ve vaší obci nápojové kartony sbírají, odhazujte je do kontejnerů nebo pytlů označených touto oranžovou nálepkou."

Podobné prezentace


Reklamy Google