Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Ze Zbraslavic do Zruče. Dovolte malé připomenutí toho, na co se u nás můžete těšit.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Ze Zbraslavic do Zruče. Dovolte malé připomenutí toho, na co se u nás můžete těšit."— Transkript prezentace:

1 Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Ze Zbraslavic do Zruče. Dovolte malé připomenutí toho, na co se u nás můžete těšit.

2 Start bude i tentokrát celé dopoledne ze sokolovny ve Zbraslavicích

3 Ty z Vás, kteří budou chtít jít trasu 14 km, odvezou ze Zbraslavic do Bohdanče autobusy v 8:30 a 10:30

4 Za Zbraslavicemi (23 km)

5 Nějaký poklad se dá najít všude, stačí se dobře dívat

6 Prasátka (16 km)

7 Kdopak by se kopce bál…

8 V Hodkově

9 V Bohdanči je k vidění rozhledna Bohdanka, palírna společnosti Zelená Bohdaneč s prodejnou, a na kontrole otevřený kostel (14 a 23 km)

10 Těšit se můžete na 20% slevu na slivovici. Při zakoupení některého z produktů společnosti Zelená Bohdaneč dostanete poukaz na 10% slevu na příští nákup (moštu, medu, pálenky ve standardní lahvi). AGNES Zelená Bohdaneč je komerční značka, pod kterou společnost Zelená Bohdaneč prodává své produkty. Agnes (Anežka) vychází z řeckého slova hagné, znamenajícího "čistá, nevinná, neposkvrněná". Má vyjadřovat, že jde o 100% přírodní produkty, u pálenek bez použití průmyslově vyráběného lihu a umělých přísad.

11 Na kontrole ve Slavošově dostanete razítko třeba i na ruku.

12 Na kontrole u kostela ve Slavošově si můžete dát pití, grilovanou klobásu, nebo něco jiného.

13 Ve Slavošově Vám dráteník Pepovaty předvede staročeské řemeslo drátkování, od vajíček, hrnečků až po šperky.

14 Cestou budete několikrát přecházet trať, po které se většina z Vás poveze vlakem – Zruč-Zbraslavice-Kutná Hora

15 I tentokrát se můžete těšit na diplom s originálním obrázkem od Pavla Píchy. Loni byl s motivem rozhledny Bohdanky a Bohdanečské palírny.

16 V cíli každý dostane poukaz na 10% slevu od internetového obchodu Puzzle a puzzlíky.

17 Tentokrát bude i v cíli možnost koupit si produkty Zelené Bohdanče (med, mošt, pálenky, likéry). Ošizeni tedy nebudou ani ti z Vás, kteří se vydají na trasu 16 km.

18 Těšíme se na Vás, i Vaše přátele, poslední dubnovou sobotu na startu ve Zbraslavicích. PS: Nemusíte běžet, celý den si užijte. Diplom a pohlednici v cíli dostane každý v cíli dostane každý


Stáhnout ppt "Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Ze Zbraslavic do Zruče. Dovolte malé připomenutí toho, na co se u nás můžete těšit."

Podobné prezentace


Reklamy Google