Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního."— Transkript prezentace:

1

2 E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008

3 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního páru, jehož zkušenosti se promítají do výsledků na soutěžích v tuzemsku i v zahraničí? Potřebujete rozehřát taneční parket před začátkem nebo v průběhu Vašeho programu nebo ho jednoduše chcete oživit o profesionální vystoupení ?

4 Lukáš Wagner 21 let Teplice 774 585 279 alechandrito@gmail.com

5 Romana Modrová 17 let Ústí nad Labem 777 948 476 romcamodrova@seznam.cz

6 INFO O TANEČNÍM KLUBU: Naším hlavním směrem je výuka standardních a latinsko-amerických tanců pro taneční páry, jednotlivce, skupiny i formace na závodní nebo jen zájmové úrovni. Samozřejmě nezapomínáme i na ostatní druhy tanců, pro které také připravujeme stále lepší tréninkové možnosti. Nabízíme výuku, choreografii, taneční ukázky pro firemní večírky, maturitní plesy, a jiné společenské akce. www.styldance.cz

7 Celé předtančení uvede standardní tanec – waltz – a pokračuje tanci tango, valčík, slowfoxtrot a quickstep. Tančíme na vlastní hudbu a show je v délce přibližně sedm minut. Je nám potěšením zpestřit Váš program!

8 prezentaci páru můžete zhlédnout na adrese alechandrito.wz.cz telefonický kontakt: 774 585 279 e-mail: alechandrito@gmail.com REZERVUJTE SI U NÁS TERMÍN VAŠEHO PLESU CO NEJDŘÍVE!


Stáhnout ppt "E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního."

Podobné prezentace


Reklamy Google