Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 O programu pro Informační Systém Investičního Controllingu n Dovolujeme si Vám představit základní schémata informačního systému ISIC n Programové řešení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 O programu pro Informační Systém Investičního Controllingu n Dovolujeme si Vám představit základní schémata informačního systému ISIC n Programové řešení."— Transkript prezentace:

1

2 1 O programu pro Informační Systém Investičního Controllingu n Dovolujeme si Vám představit základní schémata informačního systému ISIC n Programové řešení sestává ze tří, na trhu dostupných programů n Program pro rozpočtování n Program pro časové harmonogramy n Program pro databázovou evidenci

3 2 Změna u jednoho ze sledovaných termínů představuje vyvolané změny termínů následujících Takováto změna pak indikuje i změnu spotřeby plánovaných zdrojů, pokud jsou vázány na sledovaný časovaný objekt

4 3 Pro jednotlivé objekty stavby vytváříme kontrolní položkové rozpočty, nebo ověřujeme reálnost nabízených cen budoucích smluvních zhotovitelů

5 4 Ověřujeme věcnou správnost fakturace a zjištěné skutečnosti pak vyhodnocujeme v časovém harmonogramu stavby

6 5 Každému objektu v časovém harmonogramu přiřazujeme nabídkovou cenu

7 6 Žlutě je vyznačen časový plán Změna termínů plnění přináší i změnu spotřeby plánovaných zdrojů

8 7 Vyhodnocení pořizovaných informací pak vede k rychlému, objektivnímu manažerskému operativnímu rozhodování

9 8 Program je vytvořen tak, aby lokálně pořizovaná data mohla být analyzována v jednom centru s jedinečným analytickým pohledem.

10 9 Struktura informací o spotřebě nákladů je přizpůsobena „vyhlášce č.40/2001 Sb. o účasti státního rozpočtu na financování reprodukce majetku“.

11 10

12 11 Program umožňuje v centru prohlížet strukturovaná data, pořízená na různých místech v regionu.

13 12 Pořizovaná data podléhají nezávislému ověření a kontrole s vazbami na smluvní vztahy, na písemné dohody a podobně. Stále jsou k dispozici ucelené přehledy.

14 13 Data mohou být pořízena v dislokovaných úřadech, ale pokud se řídí jejich správa jedinečnou směrnicí, lze zajistit jejich centrální analýzy a centrální plánování a řízení

15 14 Lze propojit informace o přípravě investice s informací o zajištění zdroje a jeho postupném čerpání

16 15 Lze tak zajistit velmi dobrý a srozumitelný přehled o rozvoji investic v regionu spojený s analýzou, kontrolou a časovaným přehledem událostí.

17 16 Jen malá ukázka toho, co lze v programovém řešení zajistit v oblasti informací o vývoji Projektu

18 17 Lze v centru nahlédnout do digitalizovaného dokumentu, prohlédnout si podstatné údaje a sledovat dopad založeného dokumentu na vývoj Projektu z hlediska času a finanční spotřeby.

19 18 Vývoj v realizaci jednotlivých investičních akcí lze spojit s digitalizovanou fotodokumentací o skutečném postupu výstavby


Stáhnout ppt "1 O programu pro Informační Systém Investičního Controllingu n Dovolujeme si Vám představit základní schémata informačního systému ISIC n Programové řešení."

Podobné prezentace


Reklamy Google