Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné."— Transkript prezentace:

1 Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR.
ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné inzerce po celou dobu členství za podmínky úhrady zvýšeného členského příspěvku všemi členy asociace. Standardní roční výše členského příspěvku Kč – nová výše Kč po sepsání exkluzivní smlouvy s ANNONCE a.s.

2 Je to jednoduché... Zaplaťte asociaci zvýšený příspěvěk, se kterým získáváte velké množství benefitů: - importní centrum – přenos denní nabídky vozidel na - 50 % sleva na inzerci v motoristickém měsíčníků AUTOHANDL + PR článek zdarma - banner pro APPAA se 100tis zobrazení/měs. umístěný v sekci Osobní auta - každý člen obdrží plachtu s logem ANNONCE To vše za pouhých 600 Kč měsíčně!

3 Podrobnější popis nabídky:
Importní centrum - snadný přenos a správa denní nabídky vozidel na náš web na základě spolupracujícího software Autohandl – barevný inzertní motoristický měsíčník distribuovaný po celé ČR, inzerci vloženou do Autohandlu Vám po celý měsíc budeme přepisovat do novin. Banner – poutavá reklama umístěná na našich stránkách v sekci Osobní auta s proklikem na stránky Asociace, např. seznam členů či novinky, zajímavosti Plachta – vyrobená na naše náklady a umístěná na viditelném místě provozovny

4 Skutečná proinzerovaná hodnota
Služba Cena pro členy Ceníková cena Skutečná proinzerovaná hodnota Importní centrum Annonce v členském popl. 10 400 Autohandl PR Clanek 7 000 84 000 Autohandl A4 inzerce 7 500 15 000 90 000 Autohandl 50% portfolio sleva 10 000 Banner (Annonce - sekce AutoMoto) SUMMA (vše v Kč bez DPH) 49 400 Při platbě Kč za jednoho člena (2 000 Kč jsou počítany jako příspěvek asociaci), získá každý člen minimálním plnění Kč, při ročním zúčtování teda celkem pro asociaci Kč!

5 Uvedené ceny jsou bez DPH.
Úhradu zvýšeného členského příspěvku bychom vyúčtovali jako zálohu, každému členovi bychom vystavili fakturu s patřičným DPH. Děkujeme za Vaší pozornost ANNONCE a.s. Jakub Smolka Ivana Vorlíčková obchodní ředitel inzertní poradkyně tel: tel:


Stáhnout ppt "Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné."

Podobné prezentace


Reklamy Google