Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_10 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluStáty západní Evropy Anotace V prezentaci žák určuje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_10 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluStáty západní Evropy Anotace V prezentaci žák určuje."— Transkript prezentace:

1 Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_10 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluStáty západní Evropy Anotace V prezentaci žák určuje polohu jednotlivých států. Interaktivní prezentace aktivizuje žáka. Další pomůcky: Zeměpisný atlas světa AutorZdeněk Novotný JazykČeský jazyk Datum vytvoření3. 1. 2012 Očekávaný výstupŽák pozná, kde který stát leží. Stupeň a typ vzděláváníZákladní vzdělání – lehké mentální postižení Klíčová slovaStáty, Evropa Druh učebního materiáluInteraktivní prezentace Cílová skupinaŽák na 2. stupni speciální školy Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.1102 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Novotný.

2 STÁTY ZÁPADNÍ EVROPY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Novotný.

3 S Z J V

4 STÁTY ZÁPADNÍ EVROPY JSOU: FRANCIE VELKÁ BRITÁNIE NIZOZEMSKO BELGIE IRSKO LUCEMBURSKO

5 FRANCIE

6 VELKÁ BRITÁNIE

7 BELGIE

8 NIZOZEMSKO

9 LUCEMBURSKO

10 IRSKO

11 Tvoje cesta západní Evropou dopadla úspěšně,blahopřeji.

12 Tak tady to není.

13 Zkus to znovu

14 Použité materiály: Soubor:Europe map.png. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit. 2011-11-28]. Dostupné z WWW:. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Novotný.


Stáhnout ppt "Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_10 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluStáty západní Evropy Anotace V prezentaci žák určuje."

Podobné prezentace


Reklamy Google