Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SPLIT UNITS (set model only) RAC Product data Low ambient kit AQLA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SPLIT UNITS (set model only) RAC Product data Low ambient kit AQLA."— Transkript prezentace:

1 SPLIT UNITS (set model only) RAC Product data Low ambient kit AQLA

2 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People Pokud venkovní teplota poklesne pod určitou hodnotu, zabrání se snížením otáček ventilátoru vrácení (natečení) tekutiny zpět. Tato operace pomáhá zamezit přechlazení výparníku a udržovat chlazení v chodu.

3 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People Typ pouze s chlazením: V závislosti na teplotě senzoru na potrubí venkovní jednotky relé automaticky mění otáčky venkovního ventilátoru.

4 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People Typ s tepelným kondenzátorem: Tato funkce je užitečná pouze při chlazení

5 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People U venkovních jednotek,které mají dva ventilátory propojte jednotlivé svorky motorů ventilátorů se svorkami 3 a 4. Některé venkovní jednotky vyžadují samostatné ovládání jednotlivých ventilátorů.

6 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People Model pro chlazení: Svorky 6 a 7 zůstanou nepřipojeny. Model s tepelným čerpadlem: Jestliže modul "sady pro nízkou teplotu okolí“ je instalován u jednotky s tepelným čerpadlem, ventilátor venkovní jednotky poběží na max.otáčky v režimu topení a rychlost otáček ventilátoru bude řídit jen v režimu chlazení. Svorky 6 a 7 musí být připojeny k reverznímu solenoidnímu ventilu. Pozor na správné připojení ! Instalace čidla: Upevněte čidlo na chladivové potrubí při výstupu z kondenzátoru venkovní jednotky. Instalace modulu: Modul připevněte na kontrolní panel venkovní jednotky. Jeli to nezbytné (v případě nedostatku místa) instalujte modul na jiném vhodném místě.

7 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People Tabulka:Nastavení teploty dle P1 Předvolená teplota na výstupu z kondenzátoru může být nastavena pomocí přepínače P1. Vypínaní a zapínání ventilátoru se bude řídit dle níže uvedené tabulky. Nastavení ovládání: Nejdříve zkontrolujte nastavení přepínače SW01F a přepněte jej do polohy PIPE.

8 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People Graf:Rychlost otáček(%) dle přepínače P2 Podle předem nastavené teploty -0 nebo 1,nebo 2………17,můžeme s níže uvedeného grafu přečíst rozsah rychlosti otáček v %. Změna rychlosti otáček v % je možné docílit změnou pozice přepínače S/W P2 Poznámka: 1.Odpojte všechny el.přívodní kabely před začátkem instalace 2.Modul a čidlo bezpečně uzavřete uvnitř kondenzační jednotky. 3.Veškerá el.propojení musí instalovat kompetentní osoba splňující příslušné normy.

9 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People 2004 Děkuji za pozornost LG Electronics - klimatizační zařízení

10 Fast Innovation Fast GrowthGreat Company Great People Pozn á mka: Prvn í otočný přep í nač nastavuje teplotu kondenzačn í ho tlaku. Druhý nastavuje rychlost ot á ček ventil á toru. Neexistuje ž á dný recept na obecn é nastaven í.Je to vždy individu á ln í. Bylo n á m v š ak doporučeno n á sleduj í c í prvotn í nastaven í : Prvn í přep í nač -nastavit na "8 „ druhý přep í nač-nastavit na "4" Termistor instalujte do středn í č á sti kondenz á toru.


Stáhnout ppt "SPLIT UNITS (set model only) RAC Product data Low ambient kit AQLA."

Podobné prezentace


Reklamy Google