Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence."— Transkript prezentace:

1 Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence známého sochaře Garyho Lee Price, nechat ožít lidského ducha v působení svých skulptur. (Tuto prezentaci namluvila Susanne Kupske, kter á je čecho-němka.)

2 Zakladatel SYNERGY Dan Higginson zvolil název „Synergy“ protože tím nejlépe vyjádřil svoji vizi o jednotě a také tím jedinečně vynikne myšlenka, že týmová práce dosáhne vždy lepšího výsledku než práce jednotlivce. Toto mimořádně působivé firemní logo znázorňující - paže, držící se mezi sebou do formy kruhu - vyjadřuje jednoznačně cíl společnosti, dosáhnout síly, tvrdosti a vytrvalosti skrze svázání energií s kooperací.

3 Společnost s etikou a hodnotami - kvalita života Produkty s rychlým účinkem - patentované Rating 5A1 a burzovní kotace - finanční stabilita a transparence Vyzkoušená, hotová existence - okamžitý start Špičkový kompenzační plán - Mega-Match® Volné plánování času - práce buď na plný nebo na částečný úvazek Týmová práce - úspěch a koučování, obojí spojené se zábavou a radostí Evropská expanze 2008/2009 - perfektní načasování dokonalý obchod

4 kompenzační plán načasování dokonalý obchod PRODUKTY systém management firma

5 evropský start v červnu 2008 nárůst stabilizace zaujímání pozic obrovský potenciál růstu dokonalé načasování Momentum 80 % všech špiček co se týče příjmu, vstupuje do obchodu zde, v této fázi

6 Nature’s Sunshine 36-ti letý gigant, absolutně bez dluhů 5 A1 Rating, hodnocení vydané firmou Dun & Bradstreet veřejně obchodovatelná společnost na americké burze nejlepší výrobce doplňkové výživy v Americe (r.2002) 3x hodnoc. jako jedna z nejetičtějších společností v USA vlastní produkční prostory s mnoha dohlížejícími vědci přes 40 patentů na produkty mateřská firma vědci

7 Synergy WorldWide je moderní MLM divize společnosti NSP začátek v Japonsku s 1.500 % nárůstu v prvních 2 ½ letech 8. místo ze 100 firem v časopisu Entrepreneur (červen r. 2000) obchodní společnost Dan Higginson (zakladatel & CEO)

8 globální rozmach Synergy Worldwide celosvětová expanze otevření trhu v 5-ti zemích Evropy červen 2008 červen 2008 - Německo - - Německo - Rakousko - Nizozemí Rakousko - Nizozemí Velká Británie - Irsko 7 zemí bylo otevřeno v rekordním čase pouhých 18-ti měsíců příprava v roce 2007 otevření evropského trhu v roce 2008 Česká republika otevření trhu duben/květen 2009 a ještě 3 další země v přípravě pro rok 2009


Stáhnout ppt "Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence."

Podobné prezentace


Reklamy Google