Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal."— Transkript prezentace:

1

2 Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal a snad Vas to zaujme a bude se Vam to libit..

3

4 Tato kapela v podstatě vznikla v roce 1993, kdy se dva kamarádi, Anders Colsefini a Shawn Crahan, rozhodli založit skupinu. Ovšem vše nešlo tak, jak chtěli, proto se kapela rozpadla a znovu se dala dohromady v roce 1995. Poté za své vlastní peníze vydali své první album Mate, Feed, Kill, Repeat. Vydalo se ho 1000 kusů a ihned bylo vyprodáno.

5 Mate. Feed. Kill. Repeat. (1996) Slipknot(1999)‏ Iowa(2001)‏ Disasterpieces (2002)‏ Vol.3 The Subliminal Verses (2004)‏ All Hope is Gone (2008) ‏

6 Corey Taylor Mick Thomson Craig Jones Jim Root Chris Fehn Paul Gray Joey Jordison Sid WilsonShawn Crahan

7

8 Stará maska... Nová maska.. (2008)‏ Bez masky...

9 Zdroje: Obrázky – Google Thank you for watching..


Stáhnout ppt "Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal."

Podobné prezentace


Reklamy Google