Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zkusíme si vypočítat rozměry některých nábytkových dílců pro kusovník z výkresu. Abychom vše dobře pochopili budeme počítat rozměry dílců na jednoduchou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zkusíme si vypočítat rozměry některých nábytkových dílců pro kusovník z výkresu. Abychom vše dobře pochopili budeme počítat rozměry dílců na jednoduchou."— Transkript prezentace:

1 Zkusíme si vypočítat rozměry některých nábytkových dílců pro kusovník z výkresu.
Abychom vše dobře pochopili budeme počítat rozměry dílců na jednoduchou skříňku se dvěma zásuvkami a dvěma dvířky podle následujícího nárysu,půdorysného a bokorysného řezu.

2

3 Abychom si nemuseli rozměry skříňky pro další práci pamatovat, tak nyní dostanete dříve uvedený nárys , půdorysný a bokorysný řez do rukou. A můžeme začít.

4 Ale z čeho to mám spočítat ?
Vypočítej: 1. Jak jsou široké dveře skříňky? 2. Jak dlouhá a široká je police? 3. Jak dlouhá jsou záda? 4. Jak dlouhý bude asi vrut? Ale z čeho to mám spočítat ? No z výkresu! Podívej se !

5

6 Vypočítej: 1. Jak vysoká jsou záda. 2. Jak dlouhý je bok skříňky. 3
Vypočítej: 1. Jak vysoká jsou záda ? 2. Jak dlouhý je bok skříňky? 3. Jak vysoké jsou dveře? 4. Jak široká je vodorovná pevná mezistěna? 5. Jak dlouhý je boční vlys zásuvky ? 6. Jak dlouhé je dno zásuvky ?

7


Stáhnout ppt "Zkusíme si vypočítat rozměry některých nábytkových dílců pro kusovník z výkresu. Abychom vše dobře pochopili budeme počítat rozměry dílců na jednoduchou."

Podobné prezentace


Reklamy Google