Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elektrotemp spol. s r.o. Obchod s kovoobráběcími stroji -novými ( HELTOS, FLOTT,PROMA,FERM) - použitými (všech druhů a značek )

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elektrotemp spol. s r.o. Obchod s kovoobráběcími stroji -novými ( HELTOS, FLOTT,PROMA,FERM) - použitými (všech druhů a značek )"— Transkript prezentace:

1 Elektrotemp spol. s r.o. Obchod s kovoobráběcími stroji -novými ( HELTOS, FLOTT,PROMA,FERM) - použitými (všech druhů a značek )

2 O NAŠÍ SPOLEČNOSTI : Firma Elektrotemp spol. s r.o. vznikla v roce 1996 rozdělením větší společnosti na 3 samostatné subjekty. PROMA Od počátku se věnovala několika činnostem od elektrického vytápění, přes zámečnické práce a kovovýrobu až nakonec v roce 2000 začala obchodovat se stroji. Této činnosti se úspěšně věnuje do dnešní doby, kdy rozšířila své portfolio ze starých obráběcích a tvářecích strojů i na nové stojanové a sloupové vrtačky a brusky firem FLOTT a HELTOS a ručního a dílenského nářadí a strojů firem PROMA a FERM.

3 Nabízený sortiment : POUŽITÉ STROJE : Soustruhy a soustružnické automaty : Frézky : Vrtačky :

4 Brusky : Hoblovky: Karusely : Lisy :

5 : Ohýbačky a zakružovačky : Tabulové a profilové nůžky : Pily a ukosovačky : Ostatní stroje :

6 NOVÉ STROJE A NÁŘADÍ : HELTOS a.s.

7 A veškeré produkty firem FERM a PROMA

8 A KDE NÁS NAJDETE ? V Mošnově asi 15 Km od Ostravy v areálu SOM č.314/52 -naproti autocentru SITTA ve žluté budově,1. patro -nebo na telefonním a faxovém čísle : 597 471 344 - nebo na našich stránkách : www.elektrotemp.kvalitne.czwww.elektrotemp.kvalitne.cz -nebo na e-mailu : elektrotemp.sro@seznam.czelektrotemp.sro@seznam.cz Ať nás kontaktujete jakýmkoli způsobem, budeme se na Vás těšit.


Stáhnout ppt "Elektrotemp spol. s r.o. Obchod s kovoobráběcími stroji -novými ( HELTOS, FLOTT,PROMA,FERM) - použitými (všech druhů a značek )"

Podobné prezentace


Reklamy Google