Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Klubové centrum KLÍČ klíč ke zkvalitnění vlastního života, klíč k prohloubení hezkých vztahů mezi lidmi, klíč k možnosti nalézt nové přátelé, nebo jen.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Klubové centrum KLÍČ klíč ke zkvalitnění vlastního života, klíč k prohloubení hezkých vztahů mezi lidmi, klíč k možnosti nalézt nové přátelé, nebo jen."— Transkript prezentace:

1 Klubové centrum KLÍČ klíč ke zkvalitnění vlastního života, klíč k prohloubení hezkých vztahů mezi lidmi, klíč k možnosti nalézt nové přátelé, nebo jen prožít chvíli na příjemném místě.

2 Přednášky „Hledání“ Prostor – UMO Plzeň Slovany

3 Rekonstrukce vlastních prostor

4 Vítáme Vás v Klíči !

5 … a otvíráme !

6 Nabízené programy 1./ Výuka a kurzy: 1./ Výuka a kurzy: Angličtina pro začátečníky. Angličtina pro začátečníky. Angličtina pro pokročilé Angličtina pro pokročilé Němčina pro začátečníky Němčina pro začátečníky Práce s počítačem Práce s počítačem Zachraň život Zachraň život 2./ Cvičení: 2./ Cvičení: Cvičení pro rodiče s dětmi: Cvičení pro rodiče s dětmi: Kondiční cvičení pro všechny. Kondiční cvičení pro všechny. 3./ Kluby: 3./ Kluby: Klub seniorů: Klub seniorů: Kluby zdraví: Kluby zdraví: Dovedné ruce: Dovedné ruce: 5./ Pro volné večery 5./ Pro volné večery „Filmové večery“: „Filmové večery“: „Otazníky, které nám klade život“: „Otazníky, které nám klade život“: „Posezení s přáteli“: „Posezení s přáteli“: „Čajové večery“: „Čajové večery“: 4./ Přednášky – semináře Seminář: „Za pět dní nekuřákem“ Seminář: „Umění zvládnout stres“ Seminář: „Nejsi v tom sám“ Seminář. „Být sám sebou“ Seminář: „Hodnoty života“ Seminář: „Tajemství paměti“ Seminář: „Využití času“ Seminář: „Hledání“ 5./ Pomoc v nouzi: ADRA – pomoc v krizových situacích života. ADRA – materiální pomoc.

7 Kondiční cvičení

8 Cvičení dětí s rodiči

9 Klub „DOVEDNÝCH RUKOU“

10 Klub seniorů

11 „Klub zdraví“

12 Semináře o psychologii

13 Seminář „ Za 5 dní nekuřákem“

14 Jazykové kurzy -angličtina - němčina „Posezení s přáteli“ „Čajovna“

15 Kurzy „POČÍTAČE“

16 Společný víkend na Hracholuskách

17 Co je určitě třeba ? Dobrý tým Ochota otevřít dveře ven a pohostit Tým nadšených lidí rozhodnutých dávat

18 Nashledanou v klíči…


Stáhnout ppt "Klubové centrum KLÍČ klíč ke zkvalitnění vlastního života, klíč k prohloubení hezkých vztahů mezi lidmi, klíč k možnosti nalézt nové přátelé, nebo jen."

Podobné prezentace


Reklamy Google