Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nelly Olbertová. Složení zastupitelstva  Zastupitelstvo města Kunovice je složeno ze 17 zastupitelů, kteří jsou voleni na 4 roky. 

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nelly Olbertová. Složení zastupitelstva  Zastupitelstvo města Kunovice je složeno ze 17 zastupitelů, kteří jsou voleni na 4 roky. "— Transkript prezentace:

1 Nelly Olbertová

2 Složení zastupitelstva  Zastupitelstvo města Kunovice je složeno ze 17 zastupitelů, kteří jsou voleni na 4 roky.  http://www.mesto- kunovice.cz/b/zastupitelstvo http://www.mesto- kunovice.cz/b/zastupitelstvo  Zastupitelstvo si do svého čela volí starostu a místostarostu. V součastné době je v Kunovicích v čele zastupitelstva paní starostka Mgr. Ivana Májíčková.  Pan místostarosta je Ing. Pavel Vardan.

3  Dále si zastupitelstvo volí radu města.  V Kunovicích je rada města pěti členná. Je tvořena starostkou, místostarostou a třemi radními.  http://www.mesto-kunovice.cz/b/rada- m%C4%9Bsta http://www.mesto-kunovice.cz/b/rada- m%C4%9Bsta  Starosta a místostarosta jsou na tyto funkce uvolněni.  Radní vykonávají činnost při zaměstnání.  Rada si jako své poradní orgány volí komise města. Složení rady

4 DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "Nelly Olbertová. Složení zastupitelstva  Zastupitelstvo města Kunovice je složeno ze 17 zastupitelů, kteří jsou voleni na 4 roky. "

Podobné prezentace


Reklamy Google