Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Náborový leták KSČM Ještírci neprojdou!. Věru dobře se žilo v naší milované socialistické vlasti, oplývající nejen mlékem a strdím ale i nezdolnou odhodlaností.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Náborový leták KSČM Ještírci neprojdou!. Věru dobře se žilo v naší milované socialistické vlasti, oplývající nejen mlékem a strdím ale i nezdolnou odhodlaností."— Transkript prezentace:

1 Náborový leták KSČM Ještírci neprojdou!

2 Věru dobře se žilo v naší milované socialistické vlasti, oplývající nejen mlékem a strdím ale i nezdolnou odhodlaností všech pracujících uhájit a dále prohlubovat veškeré výdobytky socialistického zřízení…

3 Jenom hrstce zkrachovalců a zaprodanců nešlo naše pokrokové zřízení pod nos a když už nemohli přes hranice, utíkali do jiných světů za pomoci drog… A tak se setkali s Ještírky.

4 Ještírci si na planetu Zemi již delší dobu brousili zuby. Ale teprve s pomocí ochotných chartistických pomahačů připravili výsadek a s využitím análních sond se jim podařilo ovládnout část tápajících mas a odvést je od vědeckého učení marxismu-leninismu do náruče revizionismu a trockismu.

5 Působením Ještírků zfanatizované masy rozpoutaly vlnu bezuzdného násilí, kterému mohli pacifismem odkojení příslušníci Veřejné bezpečnosti jen těžko čelit… Demonstranti rozpoutali na Národní třídě hotová jatka, při kterých zahynul příslušník Státní bezpečnosti, soudruh Růžička.

6 Aby předešli dalšímu krveprolití, rozhodli se představitelé naší lidově-demokratické vlasti vyjednávat s emisarem Ještírků o složení budoucí vlády. Karty ale byly již předem rozdány: soudruh Adamec volil „nůžky“, zatímco psychedeliky vyškolený nohsled Ještírků ukázal „kámen“.

7 Jakmile se nadvláda Ještírků rozšířila po celém světě, začali měnit taktiku: namísto toho, aby dosazovali do vedoucích postů loutkovou kamarilu, ujali se vlády osobně.

8 Přisluhovači, které si dříve Ještírci hřáli na prsou, upadli v nemilost …

9 … a byli nahrazeni samotnými Ještírky.

10 Veškerý odpor obyvatel byl neutralizován…

11 Dokonce i mnoho levicových aktivistů bylo po zavedení anální sondy zcela zpacifikováno.

12 Ale my se nikdy nevzdáme! Operujíce z horských základen vystavíme hráz proti reptilní rozpínavosti.

13 Boj pokračuje! Přidej se k nám! Ještírci neprojdou! Marx, Engels a Aštar Šeran jsou s námi!


Stáhnout ppt "Náborový leták KSČM Ještírci neprojdou!. Věru dobře se žilo v naší milované socialistické vlasti, oplývající nejen mlékem a strdím ale i nezdolnou odhodlaností."

Podobné prezentace


Reklamy Google