Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Speciální dveře - s požární odolností, - vchodové dýhované,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Speciální dveře - s požární odolností, - vchodové dýhované,"— Transkript prezentace:

1 Speciální dveře - s požární odolností, - vchodové dýhované, - rentgenové s olověnou vložkou, - výtahové, - posuvné a skládací, - sklepové, laťové a svlakové, - bez polodrážek apod.

2 Technologie výroby je u těchto dveřních křídel obdobná jako u dveřních křídel celodřevěných nebo lepených. Odchylky jsou individuálně stanoveny výkresovou dokumentací. (požární výplně, olověná vložka, kování, zakování) Odlišnosti speciálních dveří oproti technologii výroby dveřních křídel: dýhování hran, hlavně u dveřních křídel bez polodrážek s dýhovaným pláštěm. Nelze dále šířkově upravovat. olepování bočních ploch dveřních křídel profily z plastů. Provádí se na povrchově upravených dveřních křídlech. Profil může být s polodrážkou nebo bez.

3 lepení nákližků na boční plochy zalisovaných dveřních křídel, tam kde není žádoucí použití DVD na boční ploše – vchodové dveře, vnitřní se zvýšenými nároky. Nákližky vyrobeny z masivního dřeva. Na zalisované a oformátované dveřovky se lepí nákližky, na širokopásových nebo válcových bruskách jsou egalizovány s tloušťkou dveřovky a oboustranně zadýhovány stejně jako při lisování dveřovky.

4 Speciální dveře odolné proti požáru

5 Speciální dveře ze zvýšenou odolností
Odlehčená DTD výplň Klima dveře s plechem AL Lak CPL Laminát Dýha

6 Skládací Posuvné do stěny Posuvné po stěně


Stáhnout ppt "Speciální dveře - s požární odolností, - vchodové dýhované,"

Podobné prezentace


Reklamy Google