Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Motto víkendu - Recyklace Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Motto víkendu - Recyklace Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou."— Transkript prezentace:

1

2 Motto víkendu - Recyklace

3 Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou chatu Polanu se sjeli skauti z Valmezu, Hranic a Vsetína… Všichni plní energie jsme tedy vyrazili s popelnicemi v rukou … Pozn. Autora: Bylo to nejdelších 800m co jsem kdy šel …

4

5 Naše chaty Horské chaty vypadaly velice slibně Krb, krásné matrace, kuchyňka a skvělé “žebřiny“ na věšení mokrého prádla …

6

7 Sobota Začínalo se tzv. miniškolami… Po miniškolách přišla na řadu Ekonomika Starosta Polany byl po stavbě čističky Velmi společensky unaven … starostovi Muchovi ovocný čaj opravdu chutnal (poznámka organizátorů )

8

9 Na tvořivé miniškole: „PC tvoření“ pro Vás vytvořil Komár Studio Komár s.r.o. Rádcovák 2007 Polana


Stáhnout ppt "Motto víkendu - Recyklace Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou."

Podobné prezentace


Reklamy Google