Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Učte se anglicky 4krát rychleji Úvod Dr. Arkady Zilberman *US Patent 6,341,958.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Učte se anglicky 4krát rychleji Úvod Dr. Arkady Zilberman *US Patent 6,341,958."— Transkript prezentace:

1 Učte se anglicky 4krát rychleji Úvod Dr. Arkady Zilberman *US Patent 6,341,958

2 Úvod Stručná historie vývoje Jazykového mostu. Stručná historie vývoje Jazykového mostu. Proč mají dospělí problémy s výukou angličtiny jako druhého jazyka. Proč mají dospělí problémy s výukou angličtiny jako druhého jazyka. Podvědomé převádění z rodného jazyka do cizího jazyka – hlavní překážka. Podvědomé převádění z rodného jazyka do cizího jazyka – hlavní překážka. Pokusy připojit angličtinu k rodnému jazyku jsou neúčinné. Pokusy připojit angličtinu k rodnému jazyku jsou neúčinné. Řeč – automatické vyjádření myšlenek ; nezáleží kolik slov znáte. Řeč – automatické vyjádření myšlenek ; nezáleží kolik slov znáte. V jakém jazyce přemýšlíme ? Ne v rodném ! V jakém jazyce přemýšlíme ? Ne v rodném !

3 Principy Jazykového mostu Místo návazného používání simultánní opakování. Místo návazného používání simultánní opakování. Simultánní opakování obnovuje přirozenou schopnost osvojit si angličtinu jako druhý jazyk. Simultánní opakování obnovuje přirozenou schopnost osvojit si angličtinu jako druhý jazyk. Zastaví podvědomé převádění z rodného jazyka do cizího a zlepší přízvuk. Zastaví podvědomé převádění z rodného jazyka do cizího a zlepší přízvuk. Učte se anglicky, a ne gramatiku. Učte se anglicky, a ne gramatiku. Učte se slova v kontextu a obnovte si schopnost vizualizace textu. Učte se slova v kontextu a obnovte si schopnost vizualizace textu.

4 Vytvořte si správné návyky Vytvořte si správné návyky a odhalte jak se učit anglicky přirozeně. Vytvořte si správné návyky a odhalte jak se učit anglicky přirozeně. Jazykový most obnovuje přirozenou schopnost učit se anglicky. Jazykový most obnovuje přirozenou schopnost učit se anglicky. Udělejte si seznam co byste měli a neměli dělat. Udělejte si seznam co byste měli a neměli dělat. Smíšená výuka : samostudium Jazykového mostu a výuka v kurzech pro veřejnost. Smíšená výuka : samostudium Jazykového mostu a výuka v kurzech pro veřejnost. Podíl samostudia a individuální / skupinové výuky v kurzu ? Podíl samostudia a individuální / skupinové výuky v kurzu ?

5 Co byste neměli dělat : Co byste neměli dělat : V průběhu mluvení překládat z jednoho jazyka do druhého. V průběhu mluvení překládat z jednoho jazyka do druhého. Učit se nazpamět slova v porovnání s vaším rodným jazykem. Učit se nazpamět slova v porovnání s vaším rodným jazykem. Učit se gramatická pravidla. Učit se gramatická pravidla. Učit se hrozné seznamy slovní zásoby. Učit se hrozné seznamy slovní zásoby. Používat překladová cvičení a pomocné kartičky. Používat překladová cvičení a pomocné kartičky.

6 Co byste měli dělat : Co byste měli dělat : Místo návazného opakování používejte simultánní opakování. Místo návazného opakování používejte simultánní opakování. Raději poslouchejte a napodobujte než se učit na základě teorie. Raději poslouchejte a napodobujte než se učit na základě teorie. Učte se ve větách, a ne slova. Učte se ve větách, a ne slova. Vždy používejte sluchátka a přesně dodržujte Vždy používejte sluchátka a přesně dodržujte doporučení Jazykového mostu. doporučení Jazykového mostu.

7 Další rysy Jazykového mostu - I Poslouchejte a opakujte a napište si všechna slova, která poznáte. Poslouchejte a opakujte a napište si všechna slova, která poznáte. Elektronický slovník, který vytváří vaše představy. Elektronický slovník, který vytváří vaše představy. Žádná gramatika, žádné učení se zpaměti Utváření anglického centra řeči. Žádná gramatika, žádné učení se zpaměti Utváření anglického centra řeči. Přímé vytváření slovních bloků – situace bez používání rodného jazyka. Přímé vytváření slovních bloků – situace bez používání rodného jazyka.

8 Další rysy Jazykového mostu - II Rozvoj dovedností poslechu, mluvení a psaní. Rozvoj dovedností poslechu, mluvení a psaní. Růst aktivní anglické slovní zásoby. Růst aktivní anglické slovní zásoby. Přidávání nových výukových lekcí a materiálů na internetu zdarma. Přidávání nových výukových lekcí a materiálů na internetu zdarma. Příprava na zkoušky TOEFL a jiné certifikační programy. Příprava na zkoušky TOEFL a jiné certifikační programy.

9 Shrnutí Patentovaná metoda Jazykového mostu ukazuje jak mozek pracuje. Patentovaná metoda Jazykového mostu ukazuje jak mozek pracuje. Je čtyřikrát účinnější. Je čtyřikrát účinnější. Působí příznivě vzhledem k jednotlivým výukovým stylům. Působí příznivě vzhledem k jednotlivým výukovým stylům. Stejně účinný u samostudia, online i off-line výuky. Stejně účinný u samostudia, online i off-line výuky.

10 Závěr Jazyková schopnost naučit se anglicky je obnovena do původní funkce – dětského vnímání. Jazyková schopnost naučit se anglicky je obnovena do původní funkce – dětského vnímání. Používejte zároveň software pro samostudium a výuku pro veřejnost online. Používejte zároveň software pro samostudium a výuku pro veřejnost online. S oftware Jazykového mostu napomáhá odbornému a profesnímu růstu. S oftware Jazykového mostu napomáhá odbornému a profesnímu růstu. Jazykový most je skvělý prostředek pro současné digitální studenty k osvojení angličtiny. Jazykový most je skvělý prostředek pro současné digitální studenty k osvojení angličtiny.


Stáhnout ppt "Učte se anglicky 4krát rychleji Úvod Dr. Arkady Zilberman *US Patent 6,341,958."

Podobné prezentace


Reklamy Google