Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Příležitosti s novou řadou Munken Design. 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Příležitosti s novou řadou Munken Design. 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi."— Transkript prezentace:

1 1 Příležitosti s novou řadou Munken Design

2 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi designovými papíry na trhu Stále bezdřevá, dlouho trvající kvalita se skvělými tiskovými výsledky Jedinečný pocit na dotek umožňující skvělou kreativní práci

3 3 33 Nová řada Munken Design Tří odstíny, kter é Vám umožní jedinečným způsobem zdůraznit požadovaný vzhled vytištěných obrázků - zářivé bílá s lehce namodralým nádechem pro více kontrastní tisk. - přírodně bílá pro optimální tisk obrázků a textu - krémový odstín s perfektní čitelností, exkluzivním pocitem na dotek a nejvyšším možným ohledem na životní prostředí bez přidání zjasňovadel Dva unikátní povrchy: - Hladký povrch – vylepšuje obrázky, na dotek působí exkluzivně a přitom stále velmi přírodně. - Hrubý povrch – velmi unikátní povrch na dotek, perfektní pro vyhraněné obrázky, dodávající ještě přírodnější pocit z papíru Bezdřevý papír, která znamená silný produkt s dlouhou životností (ISO 9706). Vysoký volumen (jedinečný u designových řad papíru). Široká šíře gramáží (70 to 400 g/m 2 ) nabízí širokou řadu pro oblast konečného užití papíru Multifunkční kvality vyvinuté pro offset, ale také flexo a různé druhy digitálních a preprintových metod. Celá řada je certifikována FSC a PEFC.

4 4 44 Nová řada Munken Design Se svojí širokou škálou Munken usiluje o to, stát se jasnou volbou pro vysoce kvalitní designové projekty. Munken je velmi známou a ustálenou značkou zajišťující optimální kvalitu a dostupnost. Munken je lídrem mezi nenatíranými papíry s designovými, přírodními produkty. Munken je první značka zajišťující vysokou kvalitu při čtyřbarevném tisku na nenatírané povrchy pro náročnou design produkci. Exkluzivní, bezdřevý nenatíraný papír se skutečným, přírodním pocitem. Munken je perfektní volbou pro korporátní papír, tiskopisy,vizitky atd. Munken je vyráběn v jedné z nejekologičtějších papíren v Evropě. S papíry Munken nemusíte dělat kompromisy mezi kvalitou určenou pro design a starostí o životní prostředí

5 5 Korporátní papír? Představuje kompletní řadu v arších, obálkách, etiketách, kopírovacích papírech atd.

6 6 Printed on Munken Design Range


Stáhnout ppt "1 Příležitosti s novou řadou Munken Design. 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi."

Podobné prezentace


Reklamy Google