Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy."— Transkript prezentace:

1 Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy

2 Charakteristika školy
Základní škola a mateřská škola Ludgeřovice je plně organizovaná škola (s prvním až devátým ročníkem), jejíž součástí je školní družina, mateřská škola, školní jídelna ZŠ a školní jídelna – výdejna mateřské školy. Škola byla zřízena obcí Ludgeřovice jako příspěvková organizace s právní subjektivitou k 1. lednu 2002. Systém řízení školy je patrný z organizačního řádu školy.

3

4 Základní cíle školy: umožnit žákům osvojit si strategie učení a motivovat je pro celoživotní vzdělávání; podněcovat žáky k tvořivému myšlení, logickému uvažování a k řešení problémů; vést žáky k všestranné, účinné a otevřené komunikaci; rozvíjet u žáků schopnost spolupracovat a respektovat práci a úspěchy vlastní i druhých atd…

5

6 Technická stránka školy
Každým rokem se snažíme podle získaných finančních prostředků školu dovybavit, zmodernizovat a zlepšit její vzhled. V rámci modernizace výuky jsme v tomto školním roce přestavěli školní počítačovou síť, zakoupili nový server a zavedli program pro administrativu školy „Bakaláři“. Tento program umožňuje nejen práci se školní matrikou, ale je schopen sestavovat rozvrh, vytvářet suplování, vést elektronickou třídní knihu, administrovat učební plány, atd… Dále jsme pořídili dvě interaktivní tabule, na které vydatně přispělo SRPDŠ, dále 24 kusů Apple iPad a kufr na jejich nabíjení ( ,- Kč vyhráli žáci školy v soutěži „Oranžový pětiboj“, kde obsadili druhé místo), 7 ks dataprojektorů, 15 ks mikroskopů a 1 video mikroskop, gymnastický koberec a další pomůcky do fyziky i jiných předmětů.

7 Učebna před výstavbou

8 Učebna ve výstavbě

9 Jak se škola změnila.

10 Chodba s pinpongovými stoly.

11 Toto byla stručná charakteristika naší školy. Děkuji za zhlédnutí.
Autor: Jan Robenek 7.B


Stáhnout ppt "Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy."

Podobné prezentace


Reklamy Google