Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání."— Transkript prezentace:

1

2 Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání než jsme si Tě mohli přivést domů bylo pro nás nekonečných. První dny v naší smečce byly rozpačité, než Tě Connynka přijala, ale pak se z vás stala nerozlučná dvojka a z nás velká šťastná smečka. Byla jsi naše sluníčko, holčička, obrovský mazlíček, ale také obrovský ďáblík. Měla jsi neskutečný apetit a ohromně moc energie. Když jsme se vraceli z práce domů,vždy jsi nás vítala s tancem hula hula a ohromným štěkotem. Domů jsi brala schody po třech a hrnula jsi před sebou koberec, v kuchyni pak brzdila přes celou místnost. Uměla jsi si život s námi užívat. V noci Ti bylo nejlépe s námi v posteli, uměla jsi se pěkně roztahovat ale také se krásně tulit. Nejvíce jsi však milovala zimu a řádění s Connynkou na sněhu.

3 I když jsi byla ještě dítě – vlastně štěně, statečně jsi bojovala se zákeřnou nemocí. Byla jsi neskutečně statečná a měla ohromnou vůli žít. Všichni Tě obdivovali a my také. Věř, dělali jsme vše co šlo abychom Tě zachránili a mohla jsi si s námi užívat života ještě řadu dlouhých let. Do psího nebíčka jsi odešla se ctí, unavená ale šťastná, protože jsi se shledala s Connykou. Zase jste nerozlučná dvojka a v nebíčku můžete společně řádit. Navždy zůstaneš v našich srdíčkách. Máš náš neskutečný obdiv a úctu. Byla jsi jedinečná, byla jsi úžasná a my jsme moc vděční, že jsme s Tebou mohli prožít krásné 2 roky společného života.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30


Stáhnout ppt "Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání."

Podobné prezentace


Reklamy Google