Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

WAT RONG KHUN Pouze smrt může zastavit můj sen, ale nemůže zastavit můj projekt," říká Chalermchai Kositpipat, tvůrce Wat Rong Khun jehož záměrem je.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "WAT RONG KHUN Pouze smrt může zastavit můj sen, ale nemůže zastavit můj projekt," říká Chalermchai Kositpipat, tvůrce Wat Rong Khun jehož záměrem je."— Transkript prezentace:

1

2 WAT RONG KHUN

3 Pouze smrt může zastavit můj sen, ale nemůže zastavit můj projekt," říká Chalermchai Kositpipat, tvůrce Wat Rong Khun jehož záměrem je vytvořit jeden z nejvíce elegantních chrámů v Chiang Rai Wat Rong Khun je bílý chrám, uvnitř obsahuje nástěnné malby a obrazy z Buddhova obrazu a malované smaltované keramická podlaha, která bude trvat dalších 5 let na kompletní. Venku je vytvořena s vápnem plastika thajsky vzory zdobené malými kousky zrcadla, které činí stavební jiskru a lesk pod slunečním světlem. Dojem z tohoto chrámu je nejen ve své světlé a skvělé formě, ale také atmosféru to má. I když chrám není příliš daleko od města, to je klidné a mírumilovné, i během dne Wat Rong Khun je bílý chrám, uvnitř obsahuje nástěnné malby a obrazy z Buddhova obrazu a malované smaltované keramická podlaha, která bude trvat dalších 5 let na kompletní. Venku je vytvořena s vápnem plastika thajsky vzory zdobené malými kousky zrcadla, které činí stavební jiskru a lesk pod slunečním světlem. Dojem z tohoto chrámu je nejen ve své světlé a skvělé formě, ale také atmosféru to má. I když chrám není příliš daleko od města, to je klidné a mírumilovné, i během dne Wat Rong Khun je bílý chrám, uvnitř obsahující nástěnné malby a obrazy z Buddhova života a malovanou smaltovanou keramickou podlahu. Venku je vytvořena vápenná plastika s thajskými vzory zdobená malými kousky zrcadla, které dávají stavbě zářivý lesk ve slunečním světle. I když chrám není příliš daleko od města, to je klidné a mírumilovné místo ležící asi 10 kilometrů od Chiang Mai-Chiang Rai-Phayao Junction, nebo asi 13 kilometrů jižně od Chiang Mai City. "Wat Rong Khun„ je stále ještě ve výstavbě.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29


Stáhnout ppt "WAT RONG KHUN Pouze smrt může zastavit můj sen, ale nemůže zastavit můj projekt," říká Chalermchai Kositpipat, tvůrce Wat Rong Khun jehož záměrem je."

Podobné prezentace


Reklamy Google