Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

R ESEARCH S TARTERS V EBSCO D ISCOVERY S ERVICE Tutoriál support.ebsco.com.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "R ESEARCH S TARTERS V EBSCO D ISCOVERY S ERVICE Tutoriál support.ebsco.com."— Transkript prezentace:

1 R ESEARCH S TARTERS V EBSCO D ISCOVERY S ERVICE Tutoriál support.ebsco.com

2 Vítejte v tutoriálu zaměřeném na Research Starters. Jedná se o doplňkový modul EBSCO Discovery Service, který má pomoci nabídnout autoritativní a využitelný přehled tématu vztahujícímu se k vyhledávaným klíčovým slovům. V rámci Research Starters jsou k dispozici mnohá témata z rozmanitých oborů. Zdroje, ze kterých přehledy témat pocházejí, jsou například Salem Press, Encyklopedie Britannica a mnoho dalších.

3 Je-li k dispozici relevantní téma vůči Vašemu zadanému dotazu, zobrazí se panel Research Starters jako první v seznamu výsledků. Zároveň se však nejedná o náhradu níže zobrazených výsledků, spíše se jedná o jejich doplněk. Pro zobrazení více informací jednoduše klikněte na tlačítko Další.

4 Mnoho témat také obsahuje reference k dalším souvisejícím informacím. Jedná se o další témata zpracovaná v rámci Research Starters, která jsou relevantní vůči Vašemu vyhledávání.

5 V závislosti na obsahu lze v jednotlivých tématech nalézt reference k dalším souvisejícím tématům. Odkazy se zobrazují buď přímo v textu nebo u začátku textu ve zvýrazněném obdélníku. Kliknutím na odkaz v textu budete přesunuti na dané téma. Kliknutím na téma z tabulky bude otevřeno téma v novém okně.

6 Obsah textu lze v originále pomocí ovládacího panelu v jeho vrchní části přehrát ve formě automatického čtení. Stejný záznam je možné také uložit do počítače ve formátu mp3. Některá témata také mohou obsahovat další multimediální materiál, jako například zvukové záznamy, nebo videonahrávky.

7 Pro více informací navštivte Stránku podpory uživatelů EBSCO Support Site


Stáhnout ppt "R ESEARCH S TARTERS V EBSCO D ISCOVERY S ERVICE Tutoriál support.ebsco.com."

Podobné prezentace


Reklamy Google