Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ ve spolupráci s firmami: „20 th CENTURY FOX“, „WALT DISNEY DISTRIBUCIONS“ a „METRO GOLDVIN MAYER“ uvádí:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ ve spolupráci s firmami: „20 th CENTURY FOX“, „WALT DISNEY DISTRIBUCIONS“ a „METRO GOLDVIN MAYER“ uvádí:"— Transkript prezentace:

1

2

3

4 firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ ve spolupráci s firmami: „20 th CENTURY FOX“, „WALT DISNEY DISTRIBUCIONS“ a „METRO GOLDVIN MAYER“ uvádí:

5 50aneb: „Půl století dneska tomu, co čáp dones Honzu domů“

6 Pro začátek malý vědomostní test: Poznáte našeho oslavence? a) cb) ac) b abc

7 Správná odpověď: c) b abc

8 Již jako malý hošík rád pozoroval nové vynálezy v dopravě. Na této fotografii zachytil sám oslavenec (ve věku 8 let) zkušební jízdu na první trolejbusové trati z Drnovic do Vyškova. Snímek byl pořízen fotoaparátem „CVAK“ vlastní výroby.

9 Zde na této vzácné fotografii je zachycen dnešní oslavenec při slavnostní vojenské přísaze, kterou si odbýval v posádkové věznici poblíž Zblovic.

10 Přibývala pomalu léta a s léty se pomalu začaly objevovat také starosti…

11 Boty mám, kalhoty taky, bundu mám na sobě, tašku pod paží, foťák v ruce, pes běží za mnou. Co já jenom zapomněl doma?

12 Aha !!! Jídlo na tři dny …

13 Ve společnosti bývá veselý a družný…

14 Pozdě večer se stává zamlklým…

15 Všechno nejlepší do další přejí všichni zúčastnění (i nezúčastnění)

16 Režie:??? Scénář:Kdo Ví Námět: Život Střih:Nůžky „TOKOZ“ Zvuk:Žádný Natočeno na materiál Fomacolor ©

17 Firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ děkuje touto cestou všem majitelům autorských práv za laskavé zapůjčení textových materiálů a aktuálních i historicky nesmírně cenných fotografií.

18 KONEC © 2002

19


Stáhnout ppt "firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ ve spolupráci s firmami: „20 th CENTURY FOX“, „WALT DISNEY DISTRIBUCIONS“ a „METRO GOLDVIN MAYER“ uvádí:"

Podobné prezentace


Reklamy Google