Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Part 2. Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Part 2. Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské."— Transkript prezentace:

1 Part 2

2 Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské dílo nejmodernější technologie. Když bylo Furnovo jádro na počátku nabito, došlo k aktivaci Quaza takovou silou, že to všechny kolem málem vymrštilo do povětří. Výbuch natolik přesáhl obvyklé normy, že se všichni vědci Hero Factory shodli na tom, že odpovídal spíše plnému než počátečnímu nabití jádra. Takže teď všichni mohou jen s napětím očekávat, co se stane, až Furno dokončí svou poslední zkoušku pro účast na misích a získá svůj plný náboj. Nikdo nepochybuje o tom, že Furno má všechny předpoklady stát se hrdinou s plným potenciálem...alespoň pokud ho bude provázet štěstí na bojišti a vyvázne se zdravou kůží.

3 Natalie Breez Nenechte se oklamat éterickým půvabem této začátečnice, není to žádná krasotinka. Natalie Breezová je vysoce inteligentní a přirozená diplomatka, vyznačuje se však i obdivuhodnou bojovností. Pokud se v nebezpečí ocitnou nevinní, chová se jako lvice, která brání svá mláďata. Kromě svých úžasných bojových dovedností toho Breezová může ještě dost nabídnout. Byla vytvořena ve zkušebním programu, kdy po počátečním nabití došlo ke spojení s přírodou v nejznámějších galaktických regionech. Přátelé si ji dobírají, že právě ona je možná tím chybějícím článkem, protože dokáže velmi dobře komunikovat s každým sebezvláštnějším tvorem, kterého potká. Aby Breezová své přátele umlčela, klidně jim na oplátku pošle nějakou tu příšeru do jejich kukaní na spaní.

4 Dunkan Bulk Bulk patří do Stormerova elitního týmu. Je to jeden z nejsilnějších a nejodolnějších hrdinů, jaký byl kdy stvořen. Jeho přátelé mu říkají chodící demoliční tank. Není žádným tajemstvím, že Bulk má víc odvahy než rozumu, ale je to pravý hrdina a většinou se dokáže dostat z každé zapeklité situace. Bulk má dost síly na to, aby porazil strom. Jeho síla se neustále dobíjí a nikdy neslábne. Podle něj je to způsobeno tím, že je opravdovým nefalšovaným hrdinou - jeho přátelé však tvrdí, že je to tím, že má příliš tvrdou hlavu na to, aby se zastavil a uvědomil si bolest. Ať je to jakkoli. Bulk je vždy připraven na další misi bez ohledu na to, jaké nebezpečí hrozí. Hej, když nemáš odvahu... nemůžeš nepříteli ukázat zač je toho loket!

5 Jimi Stringer Stringer je jediným hrdinou, jehož Stormer považuje za stálého člena svého týmu. Tento štíhlý bojový stroj dává nový rozměr rozvážnosti a dokonalosti, protože je mimo jiné také muzikantem. Jeho hudební nadání se projeví dokonce i tehdy, kdy doslova odráží zločince svými basovými akustickými výbuchy. Stringer zachovává klid bez ohledu na obtížnost mise a míru nebezpečí, což někdy pořádně rozčiluje Stormera i Bulka. Stringer si ale nemůže pomoci, má prostě na věci poněkud klidnější náhled, což se projevuje i v textech jeho písní. Takže pokud zrovna nechrlí nové tóny, nechává věci volně plynout a užívá si klidu. Ačkoli Stringer neholduje zrovna klidné a pohodové muzice, jeho povaha je velmi vyrovnaná.


Stáhnout ppt "Part 2. Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské."

Podobné prezentace


Reklamy Google