Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Český teplokrevník Kravský tanec 2\4 Ruda z Ostravy Ocenění kariéry

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Český teplokrevník Kravský tanec 2\4 Ruda z Ostravy Ocenění kariéry"— Transkript prezentace:

1 Český teplokrevník Kravský tanec 2\4 Ruda z Ostravy Ocenění kariéry

2 Obsah Seriály Šílený písničky 3\3 U nás ve stáji 3\6 Souhrn novinek
Abeceda plemen Ze života krav Koně Zaměřeno na….Ruda z Ostravy Články Kurz kreslení Cheaty The Sims 2 Ankety Co se jinam nevešlo Seriály Šílený písničky 3\3 U nás ve stáji 3\6

3 Souhrn novinek Takže jak jste se mohly dočíst na webovkách, přichystala jsem pro vás několik novinek. Takže v téhle části bych vám je chtěla shrnout.

4 Souhrn novinek Na začátku každého k&u začne hrát nějaká písnička, takže od osmého (příštího) dílu nezapomínejte na repráky!! Můžete mi napsat na Ufo (99sasa99) nebo na mail svůj článek, který byste chtěli prezentovat!! POZOR – NEmusí být o zvířatech!! 3. Vylepšený smajlík v rubrice Abeceda plemen 4. Doplňkové články na webovkách (rubrika Doplňkové články) 5. Nový podpis 6. Nová poslední stránka

5 Abeceda plemen – Český teplokrevník
Český teplokrevník je kůň s dobrou tělesnou konstitucí, mnohými znaky upomínajícími na kočárové předky, ale s proměnlivou mechanikou pohybu. Je dost dlouhověký, má dobrou povahu, je vytrvalý, skromný, poměrně nenáročný. Temperament je klidný, ale živý. Sloužil původně jako armádní jezdecký kůň a byl skutečně všestranný. Nyní se v chovu prosazuje více jezdecký typ.

6 ČT

7 Ze života krav Máme tady polovinu kravského tance! Takže dneska ukážu části 5,6,7,8. Bude to prča – jako vždycky. Až odkliknete, bude překvápko 

8

9 Tanec Dáte druhou ruku nahoru. „-dáte“

10 Tanec Pravou nohu dáte přes levou, rukama udělejte kruh a otočte se.
„Krávy“

11 Tanec Uděláte krok dopředu, ruce dáte před sebe a jakoby je propletete nad sebou, nebo jako vlnovku. „krávy“

12 Tanec Zastavíte se, levou nohou houpnete nejdřív dopředu a pak dozadu a spolu s nohou dáte ruku v pěst a pohoupnete s nohou. Dopředu „jakou“ Dozadu „máte“

13 Koně Opět histrorický kůň… Až doprobereme historické koně, slibuju dostiháky  Nosil Alexandra Velikého… Víte?? Bukefalos přeci! Jeho příběh je velmi dojemný, přemýšlela jsem, že ho sem dám, ale říkala jsem si, že je moc dlouhý, tak jsem vymyslela, že na webovkách k&u bude rubrika Doplňkové články. Tam si můžete přečíst pokračování článků, které byli moc dlouhé a tak jsem je musela trochu zredukovat. Nalákám vás na ní v rubrice články, bude tam o rubrice a malá „ochutnávka“ příběhu o Bukefalovi.

14 Bukefalos Bukefalos byl kůň Alexandra Velikého a vedle Pegasa a dřevěného Trojského koně nejslavnější kůň z období klasické antiky. Podle starověkých autorů zemřel Bukefalos po bitvě u Hydaspes, v dnešním Pákistánu, roku 326 před naším letopočtem a je pohřben v Džalalpur Šarif. Na počest svého padlého koně dal Alexandr založit město Bukefala, dnešní pákistánské město Dželum.

15 Zaměřeno na….Ruda z Ostravy
Ale jestli nevíte, je to originál Falling Slowly. Je upa supa. Dneska bude ta rubrika dlouhá, protože jsem se rozhodla, že vám jí pustím. Abyste se nenudili, bude doplněna galerií Rudy. Jestli vám to nepůjde, na webovkách k&u je v rubrice Sedmý díl samostatně – jmenuje se Falling Slowly. PS: Nezapomeňte na bedny Určitě znáte Rudu z Ostravy. Byl na castingu do X Factoru a vystoupil s chytlavou písničkou, kterou sám složil – Hepy Kurde (na motivy písničky od Bobbyho McFerrina – Don‘t worry, be happy). Potom natočil písničku i s videoklipem, má rekordní sledovatelnost. Určitě víte!

16 Falling Slowly

17 Články Bukefalos Nevím, jestli to bude stačit, ale myslim, že jo, protože je to dost dlouhý. Další doplňkové články najdete na - bude tu jen první odstavec, tipuju teď tak stránek, nevim, uvidíme.

18 Bukefalos Muž za mužem odhodlaně vstupoval do uzavřeného dvorce, ve kterém se odehrávalo drama podobné gladiátorským zápasům: uprostřed stál nádherný, ale krajně rozdivočelý, uhlově černý hřebec - nejlepší jezdci makednoských pluků se jej pokoušeli přivést k poslušnosti. Vojákům však šlo ještě o víc, než jen o zvládnutí běsnícího zvířete - krocení sledoval sám král Filip II.!

19 Bukefalos Sotva ale kterýkoli z nich dosedl na vraníkův hřbet, kůň se vzepjal a začal řádit tak, že se hrůzou tajil dech. Nikdo z odvážných dlouho nevydržel, pád do prachu země vždy znamenal konec pro jednoho a šanci pro druhého. Potlučených a zahanbených však už bylo dost, další zájemce se nehlásil...

20 Bukefalos Nepokořený hřebec, zpěněný hněvem a urputným bojem, se vypnul ve své vznešené kráse a pyšně oběhl arénu. Král útrpně vydechl a vzhlédl k obloze - slunce už pálilo hodně vysoko. "Otče!" - ozvalo se najednou po jeho boku. Vladařův syn, malý Alexander, po celou dobu pozorně sledoval marné zápolení makedonské jízdní elity - nyní se tiše obrátil na svého otce: "Dovol mi, abych hřebce zkusil zkrotit já"...

21 Bukefalos Překvapený Filip po chvíli zaváhání přikývl - ať synek předvede, co v něm je! Pohaslé napětí prudce stouplo, ke králově zvědavosti se nyní přidal i otcovský strach a nervozita. Drobný chlapec s dětsky čistou a nevinnou tváří přistoupil k vydrážděnému zvířeti, jenže - z opačné strany než všichni ostatní. Hřbec po svém směšném krotiteli zvědavě blýskl okem.

22 Bukefalos Chlapec se lehce vyhoupl, svou nožku přehodil přes široký černý hřbet a měkce dosedl. - Kůň stál jako vytesaný, malý jezdec ho hladil po dlouhém krku! "Alexandře!", zvolal nevěřícně král a zvedl se ze svého trůnu, "Jak se ti to povedlo?" "Všichni ke koni přicházeli po slunci - lekal se stínu na zemi", smál se chlapec. "Pro tebe je Makedonie příliš malá", pochválil ho otec, "ty musíš najít říši, která tě bude hodna!„ Byla to opravdu jen malá ochutnávka… Je to krásný příběh, takže neváhejte a čtěte na webovkách!!

23 Cheaty The Sims 2 Dneska odemkneme Ocenění kariéry, což je výhodné.
UnlockCareerRewards Cheat způsobí odemknutí ocenění, třeba pro Kuchaře je to Stroj na čokoládu, atd… Nejvíc to pomůže, když potřebujete rychle získat body dovednosti.

24 Ankety „Jaké zvíře máš nejraději?“ Odpověď byla celkem jednoznačná.
Kůň – 15 hlasů Pes – 5 hlasů Kočka – 1 hlas

25 Co se jinam nevešlo HLEDÁM!!

26 HLEDÁM!! Ano, docela by se mi hodilo, kdybych měla nějaké pomocníky s k&u. Kontakt stačí přes ufo, funkce jsou napsány na dalších snímcích. Doufám, že mě nenecháte na holičkách!! Plat je pod funkcí.

27 REDAKTOR Hledám 5 redaktorů celkem, volných míst je 5. Platila bych vám 500 bodů za článek, stačil by 1 za 14 dní. Popis práce: vymyslí nějaký pěkný článek, pošle mi ho vzkazem, vytvoří si mazla, nebude mu platit ustájení a až napíše 2 články, dá mi ho na trh za 1000 bodů. Napíše mi to, já ho koupím a takhle se budou dostávat výplaty.

28 ANKETÁŘ Hledám 2 anketáře celkem, volné místo je 1. Platila bych vám 200 bodů za anketu. 1. Anketář je Lucianka Popis práce: vymyslí otázku, napíše jí třeba do chatíku, zaznamená výsledek, všechno tohle mi pošle vzkazem. Vytvoří si mazla, vloží ho na trh za 1000 bodů a po pěti anketách toho mazla koupím.

29 GRAFIK Hledám 1 grafika celkem, volné místo je 1. Platila bych 700 – 1000 bodů za jednu věc. Popis práce: grafik dělá v grafických programech třeba rozvrhy, welcomky, nebo co si vymyslí. Obrázek mi pošle na mail, já mu přes vzkaz napíšu, kolik bodů mu za to dám, on dá za ty body, co jsem určila mazla na trh a já ho koupím. Stačí jedna věc měsíčně.

30 KOŇÁK Hledám 3 koňáky celkem, 1 místo jsou volné. Platila bych vám 500 bodů za článek. 1. Koňák je rozísek 2. Koňák je Lucianka PS ke všem funkcím: MAZLOVÉ NEMUSÍ MÍT FOTKU, USTÁJENÍ A MŮŽOU MÍT MIZERNÝ STAV!! Popis práce: napíše článek (třeba příběh) z koňského prostředí (nejlépe od něj ze stáje). Článek pošle vzkazem, až napíše 2 články, dá mazla na trh 1000 bodů. Stačí 2 články měsíčně.

31 Šílený písničky Dneska jsem si pro vás vybrala takovou pěknou písničku… No, uvidíte sami! Pozorně poslouchejte. Na další stránce je i text 

32 Proč mě nikdo nemá rád Říkají že sem hloupá. Kůže se mi z xichtu loupá. Proč mě nikdo nemá rád?? Sem v zásadě líná. Za nehty černá se špína. Proč mě nikdo nemá rád?? Jen jeden, ten jeden z hlavního nádraží. Ten jeden, ten jeden, furt na mě doráží ať leden je anebo máj. Svým údem mi odhalí ráj Nerozhodná taky. Zda-li srdce vzít anebo prachy. Proč mě nikdo nemá rád?? Jednou nad ránem. Měla jsem poměr s cikánem. Proč mě nikdo nemá rád?? A virážka svrbí!! A pod hrbem záda se hrbí

33 Proč mě nikdo nemá rád Proč mě nikdo nemá rád?? A z pusy mi smrdí. A bunda mi taky smrdí. Proč mě nikdo nemá rád. Jen jeden, ten jeden z hlavního nádraží. Ten jeden, ten jeden. Furt na mě doráží ať leden je anebo máj. Svým údem mi odhalí ráj. Jen jeden, ten jeden z hlavního nádraží, ten jeden, ten jeden, furt na mě doráží ať leden je anebo máj. Svým údem mi odhalí ráj!!

34 U nás ve stáji 3\6 Takže jsem se po středeční návštěvě stáje rozhodla malinko poupravit tenhle článek. Bude totiž o tom, jak jsem se zamilovala 

35 U nás ve stáji 3\6 Takže vám to povím úplně kompletně, i s cestou.
Než přijel Nikolky táta, Nicky mě důrazně upozorňovala: „Hlavně prosimtě nemluv sprostě!! Táta to nesnáší…“ Takže když přijel, slušně jsem pozdravila a za celou cestu jsem neřekla jediný sprostý slovo!! A to je hodně dobrý!! Nejsprostější bylo slovo „průser“. Když jsme dorazily, táta nám zamával a já vzdychla se slovy „Nicky, to bylo fakt děsný…“. Ty tři tečky mají znamenat spoustu „vulgárních výrazů“. Celá natěšená jsem běžela nejdřív do malý stáje, potom do velký a pořád jsem buzerovala Nicky, abysme už šli za Vilíkem.

36 U nás ve stáji 3\6 Když jsem konečně Nicky udolala, abysme šli za Vilíčkem, Vilíček tam nebyl!! Tak jsme se šli podívat nahoru na jízdárnu, jestli není náhodou tam. Tam taky nebyl!! Tak Nicky přemýšlela (já taky), jsme přišly na to, že tam bude jedna ženská (nevim, jak se jmenuje) a že je s Vildou venku. Po tomhle zamyšlení jsme šli do klubovny. Když jsme tam došli, bylo zamčeno a Nicky si dělala srandu, že jí tam nůjde klíč. No co si myslíte?? Klíč tam nešel – vyměnil se zámek!! Tak jsme chvíli přemýšlely, až se Nicky koukla na okno, kde byl ten nový. S úlevou jsme si oddechly.

37 U nás ve stáji 3\6 Převlíknuli jsme se a šli jsme čistit Majdu. Potom přijela ta ženská s Vilíkem a záhada byla vyřešena. Potom jsme ještě někoho čistily a konečně jsme šli na jízdárnu. Nicky jezdila na Majdovy, Bába na Kájovy a Sylva na Montym. Potom si Nicky s Bábou prohodily koně a jezdilo se dál. Potom Nicky chtěla abych jí něco utáhla na sedle (docela složitý), taky dál chtěla abych držela Majdu (hrozně jsem se bála, že uteče zrovna mně), když Nicky přišla a že si mam vzít přilbu a že Majdu budu krokovat na vodítku. Tak jsem nasedla (bylo to těžký ) a krokovaly jsme 2 kolečka.

38 U nás ve stáji 3\6 Potom jsem se snažila sesednout (taky těžký), sešli jsme dolu, kde jsem musela opět podržet Majdu. Potom jsme ještě někoho čistily, nakládali jsme písek a seno (nebo možná slámu – já se v tom nevyznám). Nakonec jsme dočišťovali Majdu, který nám odmítal ustoupit, tak ho Lenka (nebo jak se jmenovala) přetáhla koštětem a Majda ustoupil. Potom jsme se mu snažily vyčistit kopyta, který nám odmítal podat, ale nakonec podal a my mu je vyčistily. Potom už byla tma a jely jsme domu. Tam jsme si daly úžasnou večeři. Při ní se snažila Nikolčiná máma dát cukroví do ledničky.

39 U nás ve stáji 3\6 Držela ho v jedný ruce, otevřela ledničku, na cukroví se SAMO zvrhnulo pomelo a cukroví se rozbilo. Na jedný hromadě byly dohromady mandle, krém a ty kousky. Nejdřív jsme s Nicky vybrali ty živý kousky a zbytek chtěla Niky máma vyhodit. My jsme jí to ale zakázali a začali jsme cukroví OPRAVOVAT. Z tý jedný mega hromady jsme opravily všechno, až na tři totálně rozlámaný kousky. Jelikož je krize, byli jsme úsporní a mandličky jsme myli a používaly znova. Potom přijel tatínek a bylo po srandě 

40 Poslední stránka Tato stránka je poslední z tohoto čísla. Na co se můžete těšit v dalším čísle samozřejmě neprozradím!! A nezapomínejte: Buďte COOL Čtěte K&U Pečte na učení NEmějte rádi koně NEchoďte ufo Zlobte adminy


Stáhnout ppt "Český teplokrevník Kravský tanec 2\4 Ruda z Ostravy Ocenění kariéry"

Podobné prezentace


Reklamy Google