Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pohádkové hlášky Václava Faltuse

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pohádkové hlášky Václava Faltuse"— Transkript prezentace:

1 Pohádkové hlášky Václava Faltuse
MicroMedia s.r.o. uvádí Pohádkové hlášky Václava Faltuse

2 Pohádkové hlášky Václava Faltuse
MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Budíky BOB A BOBEK: "Vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do školy." BOB A BOBEK: "Hele Bobku, vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do práce." BOB A BOBEK: "Hele Bobku, vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do školy." BOB A BOBEK: "Vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do práce."

3 Pohádkové hlášky Václava Faltuse
MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse SMS HURVÍNEK: "Přišla ti nová esemeska, cha chaaa." HURVÍNEK: "Taťuldo, máme novou esemes zprávu, cha chaaa." PYŠNÁ PRINCEZNA: "Našli moji milí rádcové esemesku, co vám zrovna teďka přišla do mobilu. Našli, našli? Našli." PANE, POJĎTE SI HRÁT: "Haló pane, přišla vám nová esemeska. Hurááá."

4 Pohádkové hlášky Václava Faltuse
MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Vyzvánění BOB A BOBEK: "Hele Bobe, jak mu mám říct, že zvoní telefon? No jak? Normálně zakříč: zvoní. No jo, ale já neumím křičet. Tak zakřičíme společně, jo? Tak jo. 3, 2, 1: zvoní ti telefon" BOB A BOBEK: "Čau Bobku, zvedni ten telefon. Nastartujeme klobouk kouzelníka Pokustóna a někam vyrazíme." HRÁTKY S ČERTEM: "Zvedni to, neboj se toho." HURVÍNEK: "Sjížděl chlapec po zábradlí, nevšiml si hřebíku. Teďka mluví tenkým hláskem, chybí mu kus pytlíku. Cha cháá."

5 Pohádkové hlášky Václava Faltuse
MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Vyzvánění PYŠNÁ PRINCEZNA: "Tady král z pohádky. My a moji rádcové hledáme princeznu. Pokud jsme se dovolali správně, zvedněte nám, prosím, telefon a nedělejte drahoty." MACH A ŠEBESTOVÁ: "Pozor, pozor, konec zábavy. Volají rodiče." MACH A ŠEBESTOVÁ: "No a víš, co je dobrého na telefonování? Že nevidíš přece ten ksicht, co ti volá. No to je jasný. No a ten, co volá právě teď, tak fakt stojí za to." MACH A ŠEBESTOVÁ: "Hele, Šebestová, abychom se mu dostali do krku, musíme sem toho člověka nějak nalákat.No jo, to máš pravdu Machu. Tak zakřičíme zvoní a on si nás nasměruje k puse a to už přeskočíme. No dobrá, tak jdeme na to: zvoní ti telefon."

6 Pohádkové hlášky Václava Faltuse
MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Vyzvánění PANE, POJĎTE SI HRÁT: "Haló pane, pojďte si vzít telefon. Ba né, já bych si to nebral. To bude zase nějaký vypečený telefon, pane." PANE, POJĎTE SI HRÁT: "Haló pane, pojďte si hrát. Někdo vám volá. Jo a když zmáčknete na mě to zelené tlačítko, tak si s ním můžete popovídat." RÁKOSNÍČEK: "Pozor, pozor. Tady je Rákosníček. Konec zábavy, volají rodiče." RÁKOSNÍČEK: "Pozor, pozor. Tady je Rákosníček. Fakt nekecám. Konec zábavy, volají rodiče." SIMPSONS: "No, tady Marge. Víš, co je dobrého na telefonování, že prostě nevidíš ten ksicht, co ti volá, jo. No a ten, co ti volá právě teď, ten fakt, ten fakt stojí za to."

7 MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse
Pohádkové hlášky nabízíme v těchto formátech: AMR MP3 56kbit stereo RMF SMAF WAV GSM WAV IMA ADPCM Chce-li vědět, které telefony podporují výše uvedené formáty, neváhejte a obraťte se na nás.

8 Děkujeme za pozornost MicroMedia s.r.o.
U Habrovky 247/11, Praha 4, Czech Republic Mobil: Fax:


Stáhnout ppt "Pohádkové hlášky Václava Faltuse"

Podobné prezentace


Reklamy Google