Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Taize.mnichovice.cz. Ubytovatel Příprava Vyplnění formuláře – Kontaktní údaje – Počet ubytovaných (vč. postelí) – Poznámky pro výběr hostí – jazyk a jiné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Taize.mnichovice.cz. Ubytovatel Příprava Vyplnění formuláře – Kontaktní údaje – Počet ubytovaných (vč. postelí) – Poznámky pro výběr hostí – jazyk a jiné."— Transkript prezentace:

1 taize.mnichovice.cz

2 Ubytovatel Příprava Vyplnění formuláře – Kontaktní údaje – Počet ubytovaných (vč. postelí) – Poznámky pro výběr hostí – jazyk a jiné – Počet pozvaných na oběd 1. ledna – méně nebo i více než počet ubytovaných – Od kdy mohou dorazit 29.12. – Další poznámky – k dopravě a jiné V místě příjmu (Infocentrum) dostanou od nás návštěvníci leták s mapkou a kontaktem Pobyt Mladí lidé potřebují jenom místo na spaní (mohou spát na podlaze, budou mít spacáky a karimatky) Jednoduchá snídaně V případě potřeby doprava autem ráno do Mnichovic a večer na místo ubytování (příjezd z Prahy); v noci na 1. ledna doprava na místo ubytování od vlaku Případně individuální domluva ohledně dopravy

3 29. prosince Příjezd do Informačního centra mezi 10 – 17 Pokud nebydlíte v pěší dostupnosti, zavoláme Vám, abyste si pro své hosty přijeli, popř. je pošleme vlakem (Senohraby) a vybavíme plánkem pro cestu k Vám. Možná budete mít trochu času na rozhovor, ale mladí lidé budou po dlouhé cestě unaveni a budou muset jít na výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech na večeři v 17:30 a modlitbu v 19:00. Po ní (asi ve 21:00) z Letňan odjedou a vrátí se na místo ubytování okolo 22:00. (Řekněte svým hostům, v kolik hodin se mají vrátit!) Poznámka: Ani pokud nikdo z rodiny nemůže být 29. prosince doma, nemusíte si brát dovolenou. Mladí lidé mohou zůstat na místě příjmu, dokud nepřijdete domů (nebo si tu mohou nechat zavazadla a vyzvednout si je večer, až se budou vracet z Letňan).

4 30. prosince Mladí lidé jedí snídani na místě, kde spí. V 8:30 by měli být v kostele na ranní modlitbu (30. a 31. prosince a 2. ledna) a na následující setkání ve skupinkách (30. a 31. prosince), která trvají asi do 10:45. Vlakem 11:18 pojedou na polední modlitbu do velkých chrámů centra města a katedrály. Balíček s obědem si sní buď ve farnosti, cestou do centra nebo přímo v centru Prahy. Odpoledne se konají v Letňanech a v centru Prahy workshopy. V 17:30 se na výstavišti v Letňanech bude vydávat účastníkům večeře, po které následuje modlitba v 19:00. Mladí lidé se k hostitelům vrátí vlakem s příjezdem ve 21:45 do Mnichovic, popř. podle Vaší domluvy s nimi.

5 31. prosince Ráno stejné jako 30. prosince Návrat: zvláštním autobusem do Mnichovic. Ve 23:00 noční modlitba za mír v Husově sboru v Mnichovicích – hostitelské rodiny jsou srdečně zvány! Po ní se bude konat „festival národů“ v budově školy na náměstí v Mnichovicích : každá skupina si připraví píseň, tanec apod. Oslava bude bez alkoholu a skončí do 2:00 ráno. Řekněte svým hostům předem, v kolik hodin musejí být doma! V případě ubytování mimo pěší dostupnost je třeba domluvit odvoz z Mnichovic – buďto zvládnete sami, nebo si řekněte o pomoc.

6 1. ledna Bohoslužba v Mnichovicích v 8:30. Po bohoslužbě je čas pozvat své hosty na oběd. Většina hostitelů může prostě připravit oběd pro ty lidi, kteří u nich spí. Nemůžete pozvat své hosty na oběd? Nebo naopak můžete pozvat na oběd víc lidí? Nebo neubytováváte, ale pohostit můžete? Dejte vědět. Naplánujte oběd tak, aby se hosté dostali do Prahy dostatečně před 15. hod, např. aby stihli vlak ve 13:18 z Mnichovic. Nejlépe tedy už na 11:30.

7 2. ledna Mladí lidé jdou i se zavazadly na závěrečnou modlitbu v 8:30 do kostela v Mnichovicích na náměstí. Po ní se vydají do Prahy. Většina z hostů odjede autobusy okolo poledne (12:00).

8 Hledáme pomocníky Oběd 1. ledna (napište se do formuláře ubytovatelů) Občerstvení na 29. prosince (možnosti na papírku) Příprava snídaní a pomoc pro případné ubytované v Paloučku a jednom dalším domě Pomoc s rozvozem účastníků po příjmu Silvestrovská oslava – Festival národů – Občerstvení – Aktivní účast – zapojení se – Případná pomoc s rozvozem účastníků ze Strančic

9 Vaše další účast Mnichovice Modlitby 29. a 30. prosince od 8:30 v kostele Workshopy po modlitbách Modlitba 31. prosince ve 23 v Husově sboru Silvestrovská noc – Festival národů Praha Dílčí účast na modlitbách v kostelech v centru Prahy a v Letňanech – bez jakýchkoli podmínek a omezení Plná účast s ostatními poutníky – vč. obědů a večeří. Nahlaste se, zakoupíte si lístky na stravování.

10 Důležité kontakty Centrála příprav – Praha, non-stop; nemoc, problémové situace: +420 226 633 988 – První pomoc bude v centru města i v Letňanech. Pokud některý z vašich hostů musí jít k doktorovi (nebo už u něj byl), zavolejte nám prosím. Mnichovice: Jan Klimeš (720756644), Ludvík Klimeš (732277228), Ludmila Topiarzová (736431146) Web: taize.mnichovice.cz

11 Setkání v lednu Mezi 7. a 17. uspořádáme ještě setkání s členy přípravného týmu s mnichovickým týmem a hostitelskými rodinami. Chtěli bychom se s vámi setkat a naslouchat vašim zážitkům ze setkání! I po evropském setkání budou pokračovat modlitby: ve středy 7. a 14. ledna ve 12:15 v kostele Martina ve zdi, v pondělí 12. ledna v 19:15 v kostele sv. Ignáce a od úterý do soboty v 9:15 a 12:15 (kromě středy) v Kafkově domě. V neděli 18. ledna v 15:00 jste všichni zváni na závěrečnou modlitbu díkůvzdání v kostele u Salvátora Českobratrské církve evangelické, Salvátorská 1045/1 na Starém Městě.


Stáhnout ppt "Taize.mnichovice.cz. Ubytovatel Příprava Vyplnění formuláře – Kontaktní údaje – Počet ubytovaných (vč. postelí) – Poznámky pro výběr hostí – jazyk a jiné."

Podobné prezentace


Reklamy Google