Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pravda o našich hrdinech: Vinu mají dospělí, kteří nás usazují před televizí. Navzdory tomu, co jsme jako děti viděli, se z nás stali docela slušní lidé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pravda o našich hrdinech: Vinu mají dospělí, kteří nás usazují před televizí. Navzdory tomu, co jsme jako děti viděli, se z nás stali docela slušní lidé."— Transkript prezentace:

1 Pravda o našich hrdinech: Vinu mají dospělí, kteří nás usazují před televizí. Navzdory tomu, co jsme jako děti viděli, se z nás stali docela slušní lidé. A pokud tomu nevěříte, zde je několik příkladů...

2 Batman: milionář, který žije v ptačím rouchu s jedním mladíkem, který nepatří k jeho rodině Nosí těsné oblečení a dámské punčocháče a v noci vychází bojovat... Jakmile se k němu přiblíží nějaká žena, zmizí s výmluvou, že nemůže dát všanc svoji pravou identitu.

3 Psychologický profil: Homosexuál, s rozpolcenou osobností a sadomasochistickými tendencemi

4 Pepek námořník: jednooký námořník, který stále bojuje o lásku ženy, která... ho podvádí s jeho nejlepším přítelem a úhlavním nepřítelem Brutem; nehledě na to, že je ošklivá a hubená. Jakmile má problémy, sápe se po své zázračné rostlince. Toto lupení konzumuje často také fajfkou, kterou stále nosí sebou.

5 Psychologický profil: Klasický podvodník, drogově závislý a maniodepresivní

6 Flinstone : muž, který nemůže přijít domů, aniž by nekřičel na svou ženu Jeho apetit ho nechává jíst věci, které váží víc... než jeho celá rodina. Trvale zneužívá svého “nejlepšího přítele” jen proto, že je menšího vzrůstu... Rozený ztroskotanec; jeho šéf jej zneužívá, jakoby neexistovali žádné pracovní zákony.

7 Psychologický profil: Typický ztroskotanec, egocentrický, maximálně nespolehlivý, potenciální typ násilníka

8 Hulk: Doktor medicíny, chemie a bůhví čeho ještě... Když je rozzuřený, neumí se ovládat a vše rozbíjí... Chemikálie, které konzumuje, mu přivodí zelenou barvu. Podporuje iluzi konzumu tím, že při svých záchvatech zuřivosti ničí své veškeré oblečení.

9 Psychologický profil: Dvojitá identita, drogově závislý, agresivní psychopat, schizofrenní

10 Shaggy (přítel Scooby-Doo): zbabělec, zženštilý a rozmazlený Nepřetržitě jí a nepřibere ani gram; jeho pes na něj mluví...

11 Psychologický profil: Homosexuál, hubený, věčně hladový (nebo obojí) a snílek

12 Superman: ještě jeden,který nosí punčocháče Za bílého dne se převléká v telefonních budkách Rovněž vykazuje reakce na zelené chemikálie (zelený Kryptonit) a neutralizuje je červenými chemikáliemi (červený Kryptonit). Uniká před atraktivní ženou, která ho stopuje.

13 Psychologický profil: Homosexuál, exhibicionista, závislost na drogách

14 Bugs Bunny: poměrně chytrý zajíc, který se trvale uchyluje k násilí, aby si vyřešil své problémy.... Příležitostně nosí dámské oblečení a dokonce může líbat jiné muže... Rád si hraje se svou karotkou, která je interpretována jako symbol falusu. Jeho hubičkování se stejným pohlavím jej zdegenerovalo na gaye.

15 Psychologický profil: Bisexuál, transvestita a zneužívaný psychopat


Stáhnout ppt "Pravda o našich hrdinech: Vinu mají dospělí, kteří nás usazují před televizí. Navzdory tomu, co jsme jako děti viděli, se z nás stali docela slušní lidé."

Podobné prezentace


Reklamy Google