Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů."— Transkript prezentace:

1

2 Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů stanete u hádaného obrázku a m ůž ete to zkusit znovu. Bude-li Vaše odpov ěď správná, postoupíte dál. Start

3  savec savec  plaz plaz  ryba ryba  Kapr obecný

4  ryba ryba  plaz plaz  obojživelník obojživelník  Č olek obecný

5  savec savec  ryba ryba  pták pták  keporkak

6  savec savec  obojživelník obojživelník  plaz plaz  Ješt ě rka obecná

7  savec savec  pták pták  obojživelník obojživelník  Kos č erný

8  pták pták  savec savec  plaz plaz  Netopýr

9  savec savec  plaz plaz  obojživelník obojživelník  Ropucha krátkonohá

10  obojživelník obojživelník  savec savec  pták pták  č lov ě k

11  pták pták  savec savec  obojživelník obojživelník  Kur domácí

12  obojživelník obojživelník  ryba ryba  plaz plaz  Úho ř ř í č ní

13

14 Tato prezentace byla vytvo ř ena pro projekt INOVACE v rámci EU-OPVK, který vytvo ř ila ZŠ a MŠ Viš ň ová - Šablona č.35 1) jméno autora výukového materiálu: Ing. Kv ě tuše Vendégová 2) datum (období), ve kterém byl VM vytvo ř en: 9.12. 2011 3) ro č ník, pro který je výukový materiál ur č en: V. ro č ník 4) vzd ě lávací oblast: Inovace a zkvalitn ě ní výuky v oblasti p ř írodních v ě d. P ř írodov ě da – obratlovci 5) metodický list/anotace: Zkoumá základní spole č enstva. T ř íd ě ní ž ivých organism ů – obratlovci. Výuka - ž áci spole č n ě t ř ídí jednotlivé ž ivo č ichy. Další ž ivo č ichy vyhledávají v atlase. Spole č n ě se seznamují s rozlišovacími znaky. Opakování - lze pou ž ít jako znalostní test Brainstorming - generování co nejvíce nápad ů na dané téma. http://cs.wikipedia.org/


Stáhnout ppt "Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů."

Podobné prezentace


Reklamy Google