Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

E-knihy a problematika hodnocení výsledků VaV karel oliva Rada vlády pro výzkum, vývoj a inovace, předseda OK SHV a člen KHV.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "E-knihy a problematika hodnocení výsledků VaV karel oliva Rada vlády pro výzkum, vývoj a inovace, předseda OK SHV a člen KHV."— Transkript prezentace:

1 E-knihy a problematika hodnocení výsledků VaV karel oliva Rada vlády pro výzkum, vývoj a inovace, předseda OK SHV a člen KHV

2 Současný stav v RVVI - 2012 E-knihy je možné vykazovat v Registru informací o výsledcích (RIVu) E-knihy není možné zařadit mezi výsledky předkládané výzkumnou organizací k hodnocení Údaje o výsledku Identifikační kódRIV/68378092:_____/11:00372508 Název v původním jazyceVýbor ze starší české literatury DruhB - Odborná kniha Jazykcze - čeština OborAI - Jazykověda Rok uplatnění2011 RIV/68378092:_____/11:00372508 - Výbor ze starší české literatury (2011)

3 Současný stav v RVVI Zápis z mimořádného zasedání RVVI konaného 31. srpna 2012 …. D) RŮZNÉ Doc. Oliva měl ještě do bodu Různé poznámku týkající se množství dotazů k aktualizaci recenzovaných časopisů a k problematice hodnocení elektronických knih, kterých přibývá.

4 Předávání údajů do RIV – změny 2013 B - odborná kniha doplněno: o 1. Příznak vydání knihy "print" o 2. Příznak vydání knihy "online" o 3. Příznak vydání knihy "CD / DVD nosič " R69 * Počet stran knihy (číselný, max. délka 4) U elektronické verze počet kilobytů

5 Budoucí stav v RVVI Metodika hodnocení výsledků VaV 2013 (ještě neschválená) 3 pilíře: – 1.P: všechny výsledky předložené do RIV k hodnocení – 2. P: excelentní výsledky (libovolné (?), vybírá výzkumná org.) – (3. P: výsledky aplikovaného výzkumu)

6 E-knihy a Metodika 2013 1.P: panelové hodnocení (mj.) všech knih předložených k hodnocení – mohou to být e-knihy 2.P.: panelové hodnocení libovolných (?) předložených excelentních výsledků – mohou to být e-knihy

7 Závěry Jsme na cestě k „oficiálnímu“ uznání e-knih ale nejsme na konci takové cesty čím více e-knih bude, tím snadněji se na takové cestě budeme pohybovat


Stáhnout ppt "E-knihy a problematika hodnocení výsledků VaV karel oliva Rada vlády pro výzkum, vývoj a inovace, předseda OK SHV a člen KHV."

Podobné prezentace


Reklamy Google