Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Třídenní aktivní pobyt v dřevohostickém zámku. O nás: Vendula Hanáková, vedoucí týmu Adéla Janáková, vyhledávání dat Ivana Školoudová, grafická stránka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Třídenní aktivní pobyt v dřevohostickém zámku. O nás: Vendula Hanáková, vedoucí týmu Adéla Janáková, vyhledávání dat Ivana Školoudová, grafická stránka."— Transkript prezentace:

1 třídenní aktivní pobyt v dřevohostickém zámku

2 O nás: Vendula Hanáková, vedoucí týmu Adéla Janáková, vyhledávání dat Ivana Školoudová, grafická stránka TŘÍDEŇÁK Jak vidíme možnosti rozvoje našeho regionu? Základní škola Dřevohostice, okres Přerov, příspěvková organizace

3 Jak vidíme možnosti rozvoje našeho regionu? Naše obec Městys Dřevohostice MAS Partnerství Moštěnka TŘÍDEŇÁK

4 Jak vidíme možnosti rozvoje našeho regionu? TŘÍDEŇÁK

5 prodloužený víkend seznámení s přírodou Záhoří s okolím Dřevohostic s místní historií a tradicemi ubytování v prostorách dřevohostického zámku. TŘÍDEŇÁK

6

7 Zdroje: http://www.drevorockfest.cz/kontakt/ http://hradar.rajce.idnes.cz/Drevohostice/#P1010544.JPG http://www.okrsekdrevohostice.estranky.cz/clanky/sdh- drevohostice/zakladni-informace-o-sdh-drevohostice.html http://img11.rajce.idnes.cz/d1103/1/1573/1573849_1d36fbfd 3ce783043d9d50aa26952d43/images/P1010535.JPG A to se vyplatí!


Stáhnout ppt "Třídenní aktivní pobyt v dřevohostickém zámku. O nás: Vendula Hanáková, vedoucí týmu Adéla Janáková, vyhledávání dat Ivana Školoudová, grafická stránka."

Podobné prezentace


Reklamy Google