Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vývoj nových zbraňových systémů pro třetí tisíciletí se stává prioritou mnohých vývojových kanceláří. Důraz je především kladen na neotřelost návrhů se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vývoj nových zbraňových systémů pro třetí tisíciletí se stává prioritou mnohých vývojových kanceláří. Důraz je především kladen na neotřelost návrhů se."— Transkript prezentace:

1

2 Vývoj nových zbraňových systémů pro třetí tisíciletí se stává prioritou mnohých vývojových kanceláří. Důraz je především kladen na neotřelost návrhů se současným zmatením potenciálního nepřítele.

3 Naši piloti si často stěžují na malý počet nalétaných hodin. Následující koncepce umožňuje let dvou osádek najednou. Jedna posádka poletí tam a druhá nazpátek. Výhodou je i to, že v kabině cestujících je umístěn ping-pongový stůl, takže vždy jedna z posádek může trénovat na armádní turnaj v ping-pongu.

4

5 Vyšší verzi již představeného modelu vidíme na následujícím obrázku. Dovoluje najednou oběma posádkám stroje hrát obíhačku. Zatímco posádka se bude potit obíháním okolo stolu, letuška se bude potit za řízením.

6

7 V nejvyšší verzi stroje (VAGON) se počítá s turnajem v nohejbalu.

8

9 Odpověď na americké bezpilotní letouny. Po zralé úvaze byl bitevník Mi-24 zjednodušen podle hesla „nepotřebný maso musí pryč.“

10

11 Mnoho bojových ztrát vzniká chybou nebo vyřazením posádky stroje. Proto se tato koncepce zaměřila na eliminaci těchto faktorů. Nevýhodou ovšem je, že nikdo neví kam to vlastně poletí a proto se při bojovém nasazení uvažuje o vypouštění stroje pouze při příznivém směru větru k nepřátelským liniím.

12

13 Poslední model je určen k nácviku rozpoznávání vlastních letounů od nepřátelských.

14


Stáhnout ppt "Vývoj nových zbraňových systémů pro třetí tisíciletí se stává prioritou mnohých vývojových kanceláří. Důraz je především kladen na neotřelost návrhů se."

Podobné prezentace


Reklamy Google