Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE 1.-3. 6. 2007.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE 1.-3. 6. 2007."— Transkript prezentace:

1 První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE 1.-3. 6. 2007

2

3 Vyjednávání Začalo to někdy v březnu roku 2007, když Jan Stanzel, Monika Papežová, Simona Veselá a Belo Jamriška vyjednali účast SZO Africké fialky na výstavě v Litoměřicích…

4

5 Instalace výstavy …a vypuklo to 31. 5. ráno příjezdem členů SZO do Litoměřic. Na instalaci se podíleli Jana Bohůnková, Belo Jamriška, Hedvika Lehká, Martina Oršlová, Monika Papežová, Jan Stanzel, Simona Veselá a Lenka Vítová.

6 Původní vzhled expozice

7 Makalo se a makalo…

8 …a prohlíželo a třídilo Každá rostlinka byla prohlédnuta. Květináč se obalil jutou a byla přidělena vytištěná jmenovka. Rostliny byly roztříděny dle typu mini, standard, pestrolistá a převislá… …a byly nainstalovány do expozice (stejné kultivary do společné skupiny).

9 Záda bolela, ale byla pohoda…

10 Začalo aranžování…

11 …konečný výsledek…

12 …a spokojenost

13 Tak zveme i Vás… V celém areálu výstaviště byly umístěné poutače, které návštěvníky zvaly na výstavu výpěstků naší SZO Africké fialky.

14

15 1. 6. 2007, 10:00 Velký třesk… Zájem o africké fialky byl velký, jistě i díky tomu, že šlo o první oficiální výstavu v České republice. Branami výstaviště prošlo za dobu výstavy více než 10.000 návštěvníků.

16 Prohlížet bylo co…

17 …rozmanitost velká

18 Vysvětlovali jsme a informovali o SZO Africké fialky

19 Radili, jak pěstovat…

20 …jak předcházet nemocem fialek

21 Nabízeli literaturu i prostředky na pěstování a ochranu…

22 …navazovali kontakty

23 Poděkování patří… …ano, poděkování za dodání kvetoucích rostlinek do expozice patří členkám a členům SZO AF Janě Bohůnkové, Ester Čaplové, Belu Jamriškovi, Anně Jarošové, Marii Lejnarové, Hedvice Lehké, Monice Papežové, Zuzaně Slavíkové, Janu Stanzelovi, Olze Strnadové, Simoně Veselé a Lence Vítové.

24 Premiant roku 2007 Nejžádanějším kultivarem roku 2007 se stal CRIMSON ICE.

25

26

27

28 Závěr Výstava byla úspěšná - jak pro popularizaci naší SZO Africké fialky, tak i fialek samých. Velké poděkování patří všem, kdo přispěli k její realizaci přípravou materiálů, instalací, likvidací, vystavením svých exponátů či přímo fyzickou účastí. Bez tohoto přičinění by výstava nebyla… Děkujeme také vedení a pracovníkům výstaviště za podporu a poskytnuté vynikající podmínky, firmě KB-Blok za materiální podporu, a především redakci časopisu Zahrádkář, jmenovitě Janu Stanzelovi, za rady a propagaci. © Belo Jamriška


Stáhnout ppt "První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE 1.-3. 6. 2007."

Podobné prezentace


Reklamy Google