Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Holly Blacková KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ. Proč jsme si to vybrali Knížka plná kouzelných bytostí, která nás po přečtení zaujala Příběh zaujme tajemstvím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Holly Blacková KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ. Proč jsme si to vybrali Knížka plná kouzelných bytostí, která nás po přečtení zaujala Příběh zaujme tajemstvím."— Transkript prezentace:

1 Holly Blacková KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ

2 Proč jsme si to vybrali Knížka plná kouzelných bytostí, která nás po přečtení zaujala Příběh zaujme tajemstvím a překvapením Zajímavé prostředí knížky (starý viktoriánský dům na okraji města, ve kterém se dějí podivné věci)

3 Jak jsme pracovali Seznámení s knihou

4 Jak jsme pracovali Zkoušíme

5 Hrajeme Jak jsme pracovali

6 Ukázka z knihy Uvnitř v knihovně nic nenaznačovalo, že by se něco změnilo.,,Vzkaz je fuč!“ vykřikl Simon.,,Tys ho sebral?“ zeptala se Mallory Jareda.,,Ne!“ ohradil se její bratr. ozval se zvuk, jako když si chce někdo odkašlat, a tak se všichni tři s trhnutím obrátily k desce stolu. A tam stál – v obnošeném sáčku a klobouku s širokou krempou – mužíček velký asi jako pero. Oči měl černé jako brouci, nos velký a červený. Vypadal přesně jako na obrázku v Klíči. V ruce držel na vodítku dvě šedé myšky, které očichávaly okraj stolu.


Stáhnout ppt "Holly Blacková KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ. Proč jsme si to vybrali Knížka plná kouzelných bytostí, která nás po přečtení zaujala Příběh zaujme tajemstvím."

Podobné prezentace


Reklamy Google