Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nemějte strach. 1. Co je to dneska ve vzduchu taková divná noc, co se to blíží za světlo, bojím se strašně moc. Copak se v noční hodině může rozednít,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nemějte strach. 1. Co je to dneska ve vzduchu taková divná noc, co se to blíží za světlo, bojím se strašně moc. Copak se v noční hodině může rozednít,"— Transkript prezentace:

1 Nemějte strach

2 1. Co je to dneska ve vzduchu taková divná noc, co se to blíží za světlo, bojím se strašně moc. Copak se v noční hodině může rozednít, řek bych, to může jedině od Boha posel být. R: /:Nemějte strach, nemějte strach, dobrou novinu neseme Vám:/ 2. Cítím, že strach se rozplývá, vždyť slyším hudbu hrát, andělské sbory zpívají, radostně poslouchám, jak chudý pastýř od ovcí, kdo by to do mě řek, stal jsem se svědkem spasení, na které čekal svět.

3 R: /:Nemějte strach, nemějte strach, dobrou novinu neseme Vám:/ 3. Hej bratři rychle vstávejte, do města půjdeme, ovce tu zatím počkají, než dítě najdeme, tohle si ujít nedáme, takovou událost, přivítat Syna Božího, spěchejme na slavnost. R: /:Nemějte strach, nemějte strach, dobrou novinu neseme Vám:/


Stáhnout ppt "Nemějte strach. 1. Co je to dneska ve vzduchu taková divná noc, co se to blíží za světlo, bojím se strašně moc. Copak se v noční hodině může rozednít,"

Podobné prezentace


Reklamy Google