Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V roce 1989 měli všichni hovno, tak kde se vzali miliardáři a milionář? Poctivou prací a úspěchy v podnikání? Nenechte se vysmát! Zde jsou jejich nástroje:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V roce 1989 měli všichni hovno, tak kde se vzali miliardáři a milionář? Poctivou prací a úspěchy v podnikání? Nenechte se vysmát! Zde jsou jejich nástroje:"— Transkript prezentace:

1

2 V roce 1989 měli všichni hovno, tak kde se vzali miliardáři a milionář? Poctivou prací a úspěchy v podnikání? Nenechte se vysmát! Zde jsou jejich nástroje:

3 mohou měnit majitele třeba desetkrát za den. Znamená to, že majitelé takové firmy mohou být v den veřejné soutěže jiní než den po té kdy firma již dostala zakázku či vyhrála soutěž Majiteli ANONYMNÍCH AKCII mohou být sami úředníci či ministři, kteří veřejné soutěže vypisují. To se to krade…..

4 měly ve volebním programu VV i TOP09 bylo navrženo v připraveném zákonu a že ho poslanci vládní koalice neschválili poslanci vládní koalice zrušili i ustanovení, že firmy s anonymními vlastníky se nesmí ucházet o státní zakázky anonymní akcie neexistují v žádné ekonomicky vyspělé zemi na světě Poznámka: anonymní akcie mají jen: Kostarika, Marshallovy ostrovy a ostrovy Nauru a Vanuatu

5 vlastnictví anonymních akcií,umožňuje rozkrádat tuto republiku a navíc umožňuje vyhýbat se placení daní v Mecce pravice, údajné zemi svobody USA, vám berňák spočítá a eviduje majetek až do posledního špendlíku. A že za jakýkoliv pokus ho obelhat se chodí rovnou do vězení v Čechách máme stovky stamilionářů z nichž mnozí jsou minulí nebo i současní politici, a stát se nezajímá, jak ke svým majetkům přišli

6 Víme dnes, kdo všechno spoluvlastní ČEZ, Strabag, Českou spořitelnu, Telefonicu O2, ale i další firmy? Kdybychom to věděli, pak bychom možná poznali, proč ten či onen ministr či poslanec lobuje za takový či onaký zákon.

7 A PROTO: http://napistejim.cz/ Viz:


Stáhnout ppt "V roce 1989 měli všichni hovno, tak kde se vzali miliardáři a milionář? Poctivou prací a úspěchy v podnikání? Nenechte se vysmát! Zde jsou jejich nástroje:"

Podobné prezentace


Reklamy Google