Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko."— Transkript prezentace:

1

2 Foto tvého narození Vítej !

3 Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko. Po pěti létech výzkumu, centrum statistiky a genealogie zaregistrovalo přes 200.000 000 fotografií miminek z 90.000 nemocnic na celém světě od roku 1902.

4 Většina těchto nemocnic uchovala po léta tyto fotografie v důvěrných spisech. Od teď to není tajemství. Dnes, poprvé, byly tyto fotografie zpřístupněny veřejnosti. Databáze uchovává nejkrásnější tvářičky miminek doteď nedostupných na internetu. Pro spuštění vyhledávání, jsou nutné pouze jméno, datum a místo narození.

5 Několik vteřin trpělivosti, hledám v databázi Protože znám tvé údaje narození,

6 Dnes pondělí, 12. ledna 2015 v 04:31 Našel jsem dvě fotografie z tvého narození… A je to…

7 Jestliže je chceš vidět, klikni zde

8 Tady je první !!!

9 Byl jsi prostě rozkošný A tady druhá :

10 rozkošný

11 Dostal jsem tě ! Jsi 1355958. osoba, která se nechala nachytat ! A teď ty, dostaň své přátele ! Život je krátký... Trochu více úsměvu !


Stáhnout ppt "Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko."

Podobné prezentace


Reklamy Google