Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hodnocení minulého projektu. klady - rozdělení žáků do skupin – každá skupina svého vedoucího - rozdělení trasy na jednotlivé úseky - zápisky i na zpáteční.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hodnocení minulého projektu. klady - rozdělení žáků do skupin – každá skupina svého vedoucího - rozdělení trasy na jednotlivé úseky - zápisky i na zpáteční."— Transkript prezentace:

1 Hodnocení minulého projektu

2 klady - rozdělení žáků do skupin – každá skupina svého vedoucího - rozdělení trasy na jednotlivé úseky - zápisky i na zpáteční trase - fotografování - projektové deníky a pracovní listy - každá pracovní skupina žáků vl. úkoly - dostatek času na úkol - předběžné seznámení s místy a jednotlivými úkoly již ve škole - vysvětlení obtížné terminologie - motivující pobyt v přírodě - aktivní zkoumání - formování vztahů ve skupině - rozvoj komunikace - exkurze HBSW, sádky, čistička, pstruhárna, Soběnov, Humenice - technika – fotoaparát - pc gramotnost - znalost - program PagePlus, Power Point - časopisy, postery, dvd z vystoupení - divadelní vystoupení - závěrečná konference, prezentace

3 zápory - početná skupina dětí (26) - setkávání s rostlinami a živočichy o kterých se ještě neučili - nevyrovnané počasí - čj – poznámky, zápisky, následné slohové práce – problém


Stáhnout ppt "Hodnocení minulého projektu. klady - rozdělení žáků do skupin – každá skupina svého vedoucího - rozdělení trasy na jednotlivé úseky - zápisky i na zpáteční."

Podobné prezentace


Reklamy Google