Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK."— Transkript prezentace:

1 Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK Zvětšit rybu, štítek neodlepovací, nebo modrou na modrou. Asi bude třeba někam napsat Radio Proglas. (nápis na rybě se mi zdá nedostatečný). Asi hned vedle ryby. Pěkný nápad zrcadla: ještě zdokonalit – dvouřádkové zrcadlo totožných písmen? Vyjde to užší Normálně: pro uši výrazně, iverzně: pro duši Výborně. 2 položky stačí; zde dát tu fintičku s odlepovacím papírkem Zúžit šířku, bude asi stačit jméno aktivně odkazující na životopis atd. Položku MODERÁTOŘI sem? Na ušetřené místo 2 svátky jako u Noe? Nevim, zda jsme pochopili zcela spravne Popíšu v textu Navrhuji jen textove Souhlas To je prekvapeni Asi nejvetsi problem, nazev by tam mel byt, budeme patrat Zkrácením Pro uši.. viz text

2 ok kam budou padat starší (mladší) odkazy a co kliknutí způsobí? Co je 20, 27, 28 zamodralá? kliká se na sloupek nebo na slovo? Negraf. otázka: Kontrola opakování? Mít možnost u vybraných anket mít dole řádek: celkem hlasovalo XXX čtenářů ok, raději český ekvivalent, newsletter třeba do bubliny. Přihlášení. Co odhlášení? výborně. Možná: ČERSTVÉ NOVINKY? ta barva irituje. Co červeně jen reprák a čísla rychlosti streamu? Lépe: Symbol rádia s repro máme v perokresbě, pošlu. Lidi pak mohou být bez sluchátek. 1. Stará a mladá nebo 2. stará, střední a mladá osoba. Máme dodat foto? firma se už jmenuje play. play.cz ok Mohlo by to celé moci odkazovat na naseradio? Super, ale co to udělá bez obrázku? RADIO PROGLAS. Vedle práv přidat: K větší slávě Boží správce webu, správce obsahu Souhlas Komentar je v mailu a na proglas.beta.vizus.cz Souhlas

3 ok. Vedle PARTNEŘI dát ODKAZY? kudy na budoucí zabezpečenou sekci? Odkazem v II. Levelu menu na page Souhlas

4

5 1

6 2

7 3


Stáhnout ppt "Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK."

Podobné prezentace


Reklamy Google