Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU"— Transkript prezentace:

1 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Školení Dataprojektor a Vy Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

2 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Obsah Způsoby využití dataprojektoru ve výuce Příprava produkce – vhodné dovednosti Krátké ukázky jednotlivých možností Zapojení a ovládání Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

3 Dataprojektor ve výuce
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Dataprojektor ve výuce Dataprojektor + počítač(notebook nebo stanice) prezentace – alias meotar připravené stránky, folie, slide-y uspořádaný text, obrázky, schemata odstraňuje mrtvý čas při psaní na tabuli uvolňuje tabuli pro vysvětlování, rozbor, podrobnosti výukový program zpestření výuky, problém práce s výukovým programem foto – alias diaprojektor, medirex film, video, klip – CD, DVD, MPEG internet – společné vyhledávání informací Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

4 Dataprojektor ve výuce
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Dataprojektor ve výuce Dataprojektor + přehrávač (DVD, VHS) snadnější ovládání, méně možností foto – alias diaprojektor, medirex film, video, klip – CD, DVD, MPEG prezentace – krajní možnost, náročnejší příprava Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

5 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Příprava produkce Nástroje pro tvorbu produkce PowerPoint – tvorba prezentace skener, digitální fotoaparát – příprava obrazového materiálu do produkce grafické programy – tvorba schémat a diagramů, úprava obrazového materiálu střihové programy – úprava a transformace filmů Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

6 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Krátké ukázky Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

7 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a počítač umístění dataprojektor – vzdálenost od plátna, bezpečnost místa počítač – dostupnost ovládání, kabely k projektoru propojení kabely 220V pro dataprojektor a (počítač) obraz – VGA (RGB) kabel (dataproj.—počítač) zvuk – reprobedny počítače USB – posouvání stránek dálkovým ovládáním Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

8 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a počítač zapnutí dataprojektoru Power, IO – chvíli trvá než se rozehřeje, pak vyhledává obrazový signál Source, Input – tlačítka pro opětovné vyhledávání obazového signálu velikost obrazu a zaostření dva ovládací prvky na objektivu vypnutí dataprojektoru Power, IO – dvojí stisknutí, nevytahovat ze zásuvky, asi 2 minuty fouká ventilátor a bliká kontrolka, pak je možno odpojit Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

9 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a počítač filmy na počítači Windows Media Player – filmy ve formatu MPEG, AVI, DIVX – poklepem na soubor PowerDVD – filmy ve formátu DVD, program není součástí Windows, musí být instalován Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

10 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a přehrávač umístění dataprojektor – vzdálenost od plátna, bezpečnost místa přehrávač – dostupnost ovládání, kabely k projektoru propojení kabely 220V pro dataprojektor a přehrávač obraz – video (chinch) kabel (dataproj.—přehr.) zvuk – reprobedny počítače Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

11 Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Shrnutí Proveďte shrnutí probraných témat. Definujte způsob využití získaných vědomostí. Požadujte od účastníků školení zpětnou vazbu. Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

12 Kde získat další informace
Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Kde získat další informace Další školení – návrh skener, PowerPoint – rychlá prezentace Knihy, články, elektronické zdroje Konzultační služby, ostatní zdroje Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.


Stáhnout ppt "Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU"

Podobné prezentace


Reklamy Google