Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LES GENÊTS D’OR PREZENTACE ASOCIACE. - 1 - HODNOTY Naše asociace Les Genêts d’Or má za cíl uznat, přijímat, pomáhat a integrovat handicapované a závislé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LES GENÊTS D’OR PREZENTACE ASOCIACE. - 1 - HODNOTY Naše asociace Les Genêts d’Or má za cíl uznat, přijímat, pomáhat a integrovat handicapované a závislé."— Transkript prezentace:

1 LES GENÊTS D’OR PREZENTACE ASOCIACE

2 - 1 - HODNOTY Naše asociace Les Genêts d’Or má za cíl uznat, přijímat, pomáhat a integrovat handicapované a závislé osoby. Tyto jsou jejím jediným důvodem existence.

3 - 2 - DŮRAZ NA KVALITU Od května 2010 je naše asociace Les Genets d´Or držitelem certifikátu podle těchto norem: ISO 9001ISO 14001OHSAS 18001 Pomoc, výchova, pracovní zařazení, začlenění a příjem mentálně postižených osob a/ nebo osob závislých

4 - 3 - ZAŘÍZENÍ Sektor vzdělávání, péče a učení IMESESSAD Sektor pracovního a sociálního života ESAT Sektor poskytování pomoci při závislosti a postižení FDV-FAMMAS Sektor, určený starým lidem se závislostí EHPAD Sídlo

5 - 4 - DOTČENÍ KLIENTI

6 - 5 - DĚTI Sektor vzdělávání, péče a učení 2 SESSAD (Služba specializovaného vzdělávání a péče, poskytovaná v domácím prostředí): činnosti, týkající se specializované péče a vzdělávání v domácím prostředí, určené dětem s mentální vadou. 3 IME (Institut Médico-Educatif): Pobyt a pomoc, určené dětem a dospívající mládeži se závažným handikapem  3 IME příloha 24  2 IME příloha 24ter

7 - 6 - NĚKOLIK ČÍSEL, TÝKAJÍCÍCH SE TOHOTO SEKTORU Vzdělávání, péče a učení

8 - 7 - DOSPĚLÍ Sektor pracovního a sociálního života 9 ESAT (zařízení a služby chráněných dílen) & pobytové zařízení: Přizpůsobená struktura práce, která umožňuje začlenění a ocenění dělníků díky uznání jejich know- how.

9 - 8 - NĚKOLIK ČÍSEL, TÝKAJÍCÍCH SE TOHOTO SEKTORU Pracovní a sociální život Lanmeur

10 - 9 - DOSPĚLÍ Sektor, určený dospělým se závislostí a handikapem 9 FDV (Domov života) – FAM (Dům s pečovatelskou péčí): Stálý příjem dospělých s mentálním postižením, kteří nemohou pracovat. Klienti nevyžadují lékařskou a pomocnou lékařskou péči na rozdíl od klientů, kteří pobývají v domech s pečovatelskou péčí. 1 MAS (Specializovaný domov): Je určený pro stálý pobyt dospělých se závažným handikapem, kteří vyžadují stálý lékařský dohled a péči.

11 - 10 - NĚKOLIK ČÍSEL, TÝKAJÍCÍCH SE TOHOTO SEKTORU Pomoc při závislosti - handicapu Dinéault Loperhet Taulé

12 - 11 - DOSPĚLÍ Sektor seniorů se závislostí 3 EHPAD (Ubytovací zařízení pro seniory se závislostí).

13 - 12 - NĚKOLIK ČÍSEL, TÝKAJÍCÍCH SE TOHOTO SEKTORU Senioři se závislostí Kerallan 4 Moulins Kerampéré

14 - 13 -


Stáhnout ppt "LES GENÊTS D’OR PREZENTACE ASOCIACE. - 1 - HODNOTY Naše asociace Les Genêts d’Or má za cíl uznat, přijímat, pomáhat a integrovat handicapované a závislé."

Podobné prezentace


Reklamy Google