Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S."— Transkript prezentace:

1 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S ouborné práce celků gastronomie Vypracovali: Ing. Romana Niklová Materiál: VY_32_INOVACE_360 Datum: Anotace:Banket – Obsah a seznam zdrojů Obor: H/01 Kuchař-číšník

2 Formát SOP Písmo Ariel, běžný text - velikost písma 12 Rovnání textu do bloků Jednoduché řádkování Používat tabulátory, ne opakovaně mezerník Až ZA každým interpunkčním znamínkem je mezera (u pomlčky z obou stran) Číslovat stránky práce

3 Banket – obsah Doporučuji vytvořit pomocí nástrojů v MS Office Word (upraví se vždy při změně textu). Nutno dodržet „čistotu“ stylů tj. používat jednotně v celé práci stejný styl Nadpis, Nadpis 1, Normal… Podrobný popis postupu najdete v nápovědě. Podmínkou obsahu jsou číslované stránky. Titulní strana a strana s obsahem se nečíslují (objednávka začíná číslem strany 2). Obsah vložit hned za titulní stranu, pro lepší orientaci v práci.

4 Banket – příklad žákovského obsahu 1. Úvodní strana 2. Obsah Objednávka banketu Jmenný seznam hostů Potvrzení objednávky Návrh menu Zálohová faktura Charakteristika pokrmů Charakteristika nápojů Nákres couvertu Nákres místnosti Inventář Kalkulace Vyúčtování Konečná faktura … Seznam zdrojů………………………………..21

5 Banket – seznam zdrojů Uvádět vždy konkrétní a kompletní zdroje, jinak jde o trestné plagiátorství! Oddělit od sebe: - knihy - články z tisku - internetové odkazy Formát je dán normou: ČSN ISO 690/1996 Zjednodušený průvodce:

6 Banket – příklad žákovského seznamu zdrojů Je vše v pořádku? Internet: Knihy: Technologie přípravy pokrmů 1, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 2, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 3, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 4, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Technologie přípravy pokrmů 5, Sedláčková Hana, FORTUNA, 2010 Stolničení, Gustav Salač, FORTUNA, 2008

7 Příklad na internetových stránkách školy:

8 WE ARE THE CHAMPIONS!  END Zdroje: Salač G., Stolničení, Fortuna Praha Kliparty – free Office Fotografie – archiv školy SOŠ a SOU Horky n/J Vypracovala: Ing. Romana Niklová


Stáhnout ppt "Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S."

Podobné prezentace


Reklamy Google