Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Občanské sdružení Za klidný Sever

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Občanské sdružení Za klidný Sever"— Transkript prezentace:

1 Občanské sdružení Za klidný Sever
Založeno o.s. Za klidný Sever Zoubkova 2145 Česká Lípa, Ičo: Předsedkyně: Iveta Kühnová Místopředseda: Jiří Ilco

2 Strategie 1. odkup bytů do osobního vlastnictví

3 Shrnutí hlavních dlouhodobých plánů:
Realizace prodeje bytů do osobního vlastnictví Plošné zavedení 50 ,- kč za m2 plochy bytu Usilovat o dodržování a respektování práv a potřeb nájemníků

4 Dlouhodobý cíl Z hlediska dlouhodobého cíle se o.s.Za klidný Sever domnívá,že bydlení v osobním vlastnictví je jediná forma bydlení kdy si vlastník určuje vlastní pravidla.Je čistě na jeho rozhodnutí v jakém prostředí a v jakých podmínkách bude žít. Požadujeme jasné, transparentní podmínky a plošné zavedení optimální ceny v České Lípě 50 Kč,- za m2 plochy bytu.Tato cena byla stanovena ze statistik a průzkumu na sídlišti vzhledem stárnutí populace na tomto sídlišti. Požadujeme častější schůzky s vedením CPI Byty a.s. ohledně nových nájemních smluv, které hraničí s porušováním zákona a omezují základní potřeby práv a svobod osob žijící na sídlidlišti.

5 Současná situace Chystáme podání přezkoumání nových nájemních smluv u soudu.Domníváme se, že tyto smlouvy jsou pouze jednostranné ve prospěch CPI Byty a.s. a lidé v tíživé bytové situaci jsou nuceni takto nevýhodné smlouvy podepsat. I přes naše několikáté upozornění se domovní správa v České Lípě, která zastupuje CPI Byty a.s. chová velmi neprofesionálně a nedůstojně, když posílá své nové klienty o byt s klíčemi v ruce po sídlišti, aby si sami zjišťovali a hledali byty. CPI Byty a.s. svou liknavostí neustále porušují dohody mezi sjednaným prostředníkem a občanským sdružením.Oddalují a neplní termíny a tímto svým postojem působí jako nevěrohodná firma, která není pro nás partnerem, kterého bychom respektovali.

6 Plány do příštího roku Užší spolupráce mezi nájemníky a sdružením
Častější upozorňování na nedostatky ze strany CPI Byty a.s. Větší mediální kampaň o situaci na sídlišti Ze strany zastupitelů města větší pozornost tomuto sídlišti Navázat konstruktivní jednání s SČVAK ohledně neustálých výpadků vody. V případě výměny oken dohlédnout na kvalitu a technologický postup prací.

7 Děkujeme za čas, který jste nám věnovali za o. s
Děkujeme za čas, který jste nám věnovali za o.s.Za klidný Sever připravili Monika Rejnartová Iveta Kühnová


Stáhnout ppt "Občanské sdružení Za klidný Sever"

Podobné prezentace


Reklamy Google