Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Gelové nehty.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Gelové nehty."— Transkript prezentace:

1 Gelové nehty

2 Gelové nehty sady

3 Nehty s potiskem

4 Druhy nehtů

5 Svatební nehty

6 Najdete mě Praha 9 Svobodova 185 Tel: +420 875 925
Otevírací hodiny Pondělí:8:00 18:00  Úterý:8:00 18:00 Středa:8:00 18:00 Čtvrtek:8:00 18:00 Pátek:8:00 18:00 Sobota:8:00 18:00 Neděle:8:00 18:00 Fotogalerie

7 Naše studio

8 zajímavosti Každá žena dnes může mít nehty jakékoliv barvy a také nehty gelové s různými ozdobami. Tak proč nevyužít možnosti mít krásné a okouzlující nehty, které zdůrazní Vaši přirozenou krásu? Nehty jsou totiž naší vizitkou již od pradávna

9 Zdobení nehtů

10 Gelové versus akrylové
Nelze jednoznačně říci, že jsou gelové nebo akrylové lepší. U nás jsou více běžné nehty gelové, kdežto třeba v USA se z 80% dělají nehty akrylové. Akrylové nehty mají oproti gelovým řadu výhod, ale najde se i pár menších nedostatků. Největší výhodou je jejich velká pevnost. Akrylové nehty jsou tvrdší a tedy mnohem odolnější vůči mechanickému poškození. Proto jsou vhodné zejména pro ženy, které vykonávají manuálně namáhavou práci, věnují se práci na zahradě, prostě více ruce namáhají. Výhodou je i to, že pro modeláž akrylu není potřebná UV lampa.

11

12

13 Ceny akryl gel doplnění 300 200 gelové nehty gelové ne. 500 600 manikura 250

14 Rady pro začátečníky 1) Pro začátečníky doporučuji volit modelovací gely tužší konzistence ( aby nestékali ), čím tužší gel, tím lepší. 2) V případě že by vám gel zatekl do kůžiček, objeďte kolem dokola kůžičku pomerančovým dřívkem a zateklý gel setřete. 3) Vrstvy gelu nanášejte v tenčích vrstvách, a třeba dvakrát za sebou, gel bude vyrovnanější a nebude tolik stékat 4) Aby při nalepování tipů nevznikaly bubliny, naneste lepidla na tip o trošku více, déle přidržte. 5) Při pálení nehtů při zapékání v Uv lampě, stačí na pár sekund ruku vytáhnout, a poté znovu vložit do UV lampy 6) Pro začátečníky doporučuji tenčí tipy, zlehčíte si tím zpilování, popř. lze použít i přípravek tzv. „tekutý pilník“, který práci usnadní 7) Uv gely bezpečně zavírejte, mají tendenci unikat ze svých kelímků :-) také jim nesvědčí velké teplo, či sluneční záření, gely by nemuseli tak dobře držet. 8) Pro získání více barev či odstínů zkuste vaše barevné gely smíchat spolu, či s bílým gelem, dosáhnete více barevných odstínů, bez problému drží. 9) Při pilování nehtů postupujte velice opatrně, hrozí propilování nehtů (červené skvrnky, které jsou citlivé) skvrnky mohou být vidět i po nanesení gelu. 10) Nepodceňujte hygienu při modeláži gelových nehtů, nezapomínejte dezinfikovat ruce i pilníky, dbejte i na čistotu používaného štětce.

15 Základní péče o nehty Kroky pro zdravé nehty :Složení vaší stravy se odráží ve vašich nehtech. Jestli nejsou nehty v pořádku, zamyslete se na svým jídelníčkem. Snažte se do stravy zahrnout více ovoce a zeleniny, aby jste si zajistila nutné vitamíny, minerály a enzymy. Snažte se do stravy zahrnou více zinku a vitamínu skupiny B. Dodržujte pitný režim. ·Křehké nehty - ·Bílé flíčky na nehtech - ·Velmi zakulacené a zakřivené konce - ·hnědnutí nehtu - ·Měkké nehty - ·Řezy a praskliny v nehtech - nedostatek vitamínu A a vápníku nedostatek bílkovin, vitamínu C nebo zinku nedostatek vitaminu B12 nedostatek vitaminu B12 nedostatek vápníku začněte dodržovat pitný režim (alespoň 2l vody denně)


Stáhnout ppt "Gelové nehty."

Podobné prezentace


Reklamy Google