Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do."— Transkript prezentace:

1 Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do české distribuce. Již nyní je k dispozici pro promítání v kinech, především pro školní projekce. Váš kinař vám jej tedy může objednat. Promítat jej lze z digitálního formátu (DCP) nebo z DVD či BluRay.

2 Proč je film vhodný pro školní představení OSN k filmu vydala studijní manuál, který budeme na projekcích zdarma poskytovat učitelům i žákům. Film je z velké míry animovaný a udrží tak pozornost dětí. Přesto obsahuje zásadní fakta a informace. Žáci / studenti jsou konfrontování s příběhem jejich vrstevníka. Minimální vstupné je nastaveno pro školy na 39,-Kč, kinař nemusí pro školní projekci dojednávat výjímku.

3 Další informace Film je vhodný pro druhý stupeň a střední školy. Máme kontakty na odborníky na danou problematiku, projekce může být doplněna o besedu, kterou vám zorganizujeme. Film zakoupila do vysílání také Česká televize, uvede jej v roce 2014. Film bude uveden na MFF pro děti a mládež ve Zlíně.

4 KONTAKTY WWW.PINOTFILM.CZ PRO KINAŘE NA NAPROGRAMOVÁNÍ FILMU: program@pinotfilm.cz Radovan Novotný DOTAZY, INFORMACE, PROJEKCE S BESEDOU APOD.: radek.auer@pinotfilm.cz Děkuji vám za pozornost Radek Auer Ředitel distribuční společnosti PINOT FILM, s.r.o.


Stáhnout ppt "Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do."

Podobné prezentace


Reklamy Google