Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kalouskova poštovní poukázka Co s ní udělat? Taky jste jí dostali? - viz dále:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kalouskova poštovní poukázka Co s ní udělat? Taky jste jí dostali? - viz dále:"— Transkript prezentace:

1 Kalouskova poštovní poukázka Co s ní udělat? Taky jste jí dostali? - viz dále:

2 To je ona

3 Co s ní udělat? Jednodušší postup: 1) Zde přeložte 2) Na okrajích slepte nebo sešijte kancelářskou sešívačkou

4 3) Zde napište adresu Miroslav Kalousek Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR Sněmovní 4 118 26 Praha 1 5) Vhoďte to do nejbližší poštovní schránky bez známky Poštovné platí adresát 4) Sem napište: Poznámka: kdo chce být fajnovější at tu složenku dá do obálky s adresou a nápisem: Poštovné platí adresát

5 Co s ní udělat? Důkladnější postup: 1)Upravte složenku podle vzoru vpravo 00 Miroslav Kalousek Sídlo TOP 09 Újezd 450/40 118 00 Praha 1 2) Upravte text nad podpisem podle vzoru vpravo nebo podle své chuti Zavazuji se zaplatit všechny dluhy co jsem jako náměstek ministra obrany a ministr financí způsobil i to co jsem nechal ukrást za vlády ODS.

6 3) Zde přeložte 4) Na okrajích slepte nebo sešijte kancelářskou sešívačkou

7 3) Zde napište adresu Miroslav Kalousek Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR Sněmovní 4 118 26 Praha 1 6) Vhoďte to do nejbližší poštovní schránky bez známky Poštovné platí adresát 5) Sem napište: ………a je hotovo nebo chcete nějaké info o tomto výtečníkovi? – viz dále: (nebo takto upravte obálku a do ní dejte poukázku)

8 Čas žní „Čas žní pro Kalouska přichází v lednu 1993, kdy je jmenován ekonomickým náměstkem ministra obrany.žníministra obrany Je to čas velkých změn, prodeje armádního majetku bývalé federace a Kalousek má na starost právě výběrová řízení a akviziční procesy. Zde je konečně ve svém živlu. Rozhoduje o miliardových zakázkách. Špičkové (pro)padáky V roce 1994 uzavřel smlouvu s firmou Anex-Cirus Jiřího Andrlíka na dodávku 2310 kusůsmlouvu s firmou Anex-Cirus padáků pro Českou Armádu. Firma nebyla v době uzavření smlouvy ještě ani zapsána v obchodním rejstříku.Českou Armádu Zakázka byla přidělena bleskově. S padáky neměla Anex-Cirus samozřejmě žádné zkušenosti, její padáky však měly jednu velkou výhodu. Nemusely se znovu balit, protože se vůbec neotevřely. To přece za pár set milionů stojí. T-72 Modernizace tanku T-72 spolkla pouhých 19 miliard korun! Smlouva s italskou firmou „Oficcine Galileo“ aitalskou izraelskouizraelskou firmou „Nimda“ byla uzavřena v roce 1995 na megalomanských 353 kusy tanků. Smlouvy byly opět uzavřeny velmi chytře, termíny se beztrestně prodlužovaly, náklady zvyšovaly avelmi chytře stát jen bezmocně přihlížel. Nakonec bylo v roce 2001 rozhodnuto o modernizaci 30 strojů. Štábní informační systém Proslulý štábní informační systém zadalo ministerstvo obrany firmě EDS (Electronic Data Systems) v roce 1997. První kolo výběrového řízení vyhrála konkurenční firma Unisys. Kalousek byl tedy nucen výběrové řízení zrušit a vypsat nové. Ani tehdy si komise netroufla vybrat EDS a vyhrála opět společnost Unisys. Nezbývalo, než zasáhnout a označit nabídku EDS za "výhodnější". Později prohlásil pracovník EDS Jan Březovský, že firma byla nucena jako provizi za udělení zakázky zaplatit lidoveckým činitelům 50 milionů korun. Dodávka systému za více než miliardu korun byla oficiálně ukončena v roce 2002, přičemž systém je částečně nefunkční. Poslanecká imunita V roce 1998 je zvolen do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a získává poslaneckou imunitu.ParlamentuČR V roce 2003 využívá vnitřních třenic v KDU-ČSL, poráží svého protivníka Cyrila Svobodu a je překvapivětřenicCyrila Svobodu zvolen za jejího předsedu. Kalousek měl již i možnost stát se ministrem v Grossově vládě, ale na jeho oblíbenéGrossověvládě ministerstvo obrany ho k jeho velké lítosti nepustili. Tak se urazil a zůstal poslancem. Jeho čas opět přišel v nové vládě s ODS, kde se chopil stáního rozpočtu na ministerstvu financí a pomohlODS ODS zruinovat státní finance..

9

10

11

12

13

14

15 A ted na nás hází dluhy které pomáhal udělat a ještě chce abychom ho volili!!!


Stáhnout ppt "Kalouskova poštovní poukázka Co s ní udělat? Taky jste jí dostali? - viz dále:"

Podobné prezentace


Reklamy Google