Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras."— Transkript prezentace:

1 Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras

2 „CAVE BEAT 2012“ Vize: mezinárodní hudební festival v jeskyních. Téma: „příroda, člověk, umění“. Cíl: vytvoření podmínek pro hravý dialog pravěkých jeskynních prostor s živou akustickou hudbou, který nabídne návštěvníkům nevšední umělecký, smyslový a emoční zážitek. Sociální záměr: festival podpoří vznik zážitkových výchovně-vzdělávacích a ekologických programů pro školy v jeskyních a okolní přírodě s názvy KOŘENY ŽIVOTA a Z PRAVĚKU DO MATRIXU.

3 Stručný popis projektu  Návaznost na benefiční koncertní pouť DIDGERIDOO V JESKYNI 2011 (www.didgeridoovjeskyni.cz), nyní širší pojetí, zaměření na multižánrovou akustickou hudbu a potenciál lidského hlasu - zpěvu.  V období od dubna do září proběhne 12 hudebních (také tanečně-divadelních) vystoupení ve 12-ti jeskyních na celém území ČR (v jednání spolupráce se Slovenskem a Maďarskem).  V přírodních koncertních sálech letos vystoupí např. Iva Bittová, Pavel Fajt, Alikvotní sbor Spektrum a další. Uměleckými poradci festivalu jsou: Ondřej Smeykal - jeden z nejvýznamnějších hráčů světa na didgeridoo a David Synák z přední české world music kapely Čankišou.

4 Festival se koná od 14.4. do 22.9.2012 12 vystoupení ve 12-ti jeskyních v ČR

5 Organizace festivalu  Spolupráce Správy jeskyní ČR, Správy CHKO Moravský kras a občanského sdružení JESKYNNÍ TEP o.s., jehož posláním je pořádání hudebních, kulturních a výchovně-vzdělávacích akcí pro školy a veřejnost.  Koncerty v rámci putovního festivalu CAVE BEAT budou probíhat v období od jara do podzimu 2012, vždy v sobotní podvečer, pokaždé v jiné jeskyni na území ČR – celkem12 hudebně-kulturních akcí.  V přirozených jeskyních sálech vystoupí hudebníci rozmanitých žánrů, věnující se převážně akustické hudbě a zpěvu, někteří v doprovodu tance a divadla.  Hlavní informační rozcestník a propagační web www.cave-beat.org

6 Hlavní pořadatelé  SPRÁVA JESKYNÍ ČR, Průhonice Příspěvková organizace  JESKYNNÍ TEP o.s., Olomouc kulturní a výchovně-vzdělávací akce Kontaktní osoba Mgr. Zdeněk Vilímek vedoucí organizačního týmu email: zdenda@cave-beat.org mobil: +420 776 862 608


Stáhnout ppt "Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras."

Podobné prezentace


Reklamy Google