Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor výukového materiálu:Mgr. Kučírková Klára Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu:Duben 2012 Číslo klíčové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor výukového materiálu:Mgr. Kučírková Klára Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu:Duben 2012 Číslo klíčové."— Transkript prezentace:

1 Autor výukového materiálu:Mgr. Kučírková Klára Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu:Duben 2012 Číslo klíčové aktivity: VY_32_INOVACE_INF.4.14 Stupeň a typ vzdělávání, ročník: Základní škola speciální, 1. stupeň-2. období, 4. ročník Vzdělávací oblast, vzdělávací obor, tématický okruh, téma: Informační a komunikační technologie. Program Malování Druh učebního materiálu:Prezentace Očekávaný výstup: Pracovat s vybranými a přiměřenými výukovými a zábavnými programy podle pokynu Metodický list/anotacePrezentace přehledně seznamuje žáky s programem Malování. Žák získává základní informace, jak v programu pracovat.

2 Program Malování

3 Co je to program Malování? Je to program, který se používá k vytváření a úpravě obrázků Je to program, který se používá k vytváření a úpravě obrázků

4 V programu Malování můžeme obrázky různě upravovat např. změnit velikost či barvu. V programu Malování můžeme obrázky různě upravovat např. změnit velikost či barvu. Můžeme malovat různé obrázky podle zadání učitele a nebo dle vlastní představivosti. Můžeme malovat různé obrázky podle zadání učitele a nebo dle vlastní představivosti.

5 Co vše v programu Malování můžeme dělat: Můžeme změnit barvu:

6 Můžeme malovat různé obrazce pomoci kruhu, obdélníku, mnohoúhelníku a elipsy: Můžeme malovat různé obrazce pomoci kruhu, obdélníku, mnohoúhelníku a elipsy:

7 Můžeme malovat různé obrázky pomocí křivky a úsečky: Můžeme malovat různé obrázky pomocí křivky a úsečky:

8 Tyto obrazce pak můžeme vybarvit pomoci plechovky: Tyto obrazce pak můžeme vybarvit pomoci plechovky:

9 Můžeme psát: Můžeme psát:

10 Můžeme použít sprej a obrázek zabarvit: Můžeme použít sprej a obrázek zabarvit:

11 Obrázek můžeme vygumovat: Obrázek můžeme vygumovat:

12 Můžeme namalovat pomocí štětce a tužky různé obrázky: Můžeme namalovat pomocí štětce a tužky různé obrázky:

13 Použité obrázky jsou okopírovaná okna programu Malování, který je součástí OS Windows.


Stáhnout ppt "Autor výukového materiálu:Mgr. Kučírková Klára Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu:Duben 2012 Číslo klíčové."

Podobné prezentace


Reklamy Google