Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve."— Transkript prezentace:

1 NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2

2 Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve Vašich skenerových záznamech můžete vidět celkový přehled o veškeré Vaší skenerové aktivitě. Spojení bylo vytvořeno mezi skenovými čísly přiřazenými k ADR objednávkám. Společnost Nu Skin Vám může vyplatit Vaše skenerové bonusy.

3 Nahrávání skeneru Po každém skenerovém měření, alespoň jednou za 120 hodin a nejpozději poslední pracovní den měsíce. Pokud Váš skener nebude v průběhu 120 hodin nahrán, dojde k jeho automatickému vypnutí. Pouze společnost Nu Skin jej dokáže znovu aktivovat.

4 Nahrávání skeneru Nejdříve připojte síťový kabel k portu Ethernet na zadní straně laptopu pro skener S2. Na laptopu pro skener S2 přejděte do MENU a vyberte Nahrát (Upload):

5 Nahrávání Zelené světlo značí, že spojení bylo nalezeno a navázáno. Klikněte na tlačítko „nahrávání použitím internetové sítě (Using Broadband)”. Červené světlo značí, že spojení nebylo nalezeno. Ujistěte se, že je síťový kabel připojen, poté restartuje laptop a znovu zkontrolujte připojení. Pokud červené světlo svítí i nadále, kontaktujte Vaši místní kancelář pro další podporu. Žluté světlo značí, že mohl nastat problém s připojením. Ve většině případech bude nahrávání fungovat, i když žluté světlo svítí. V případě, že se žluté světlo změní na červené, ujistěte se, že je síťový kabel připojen a restartuje laptop.

6 Nejčastější chybové kódy Chybové kódy 23003 - 23004 - 23005 Jestliže se takové kódy během nahrávání objeví, znamená to, že bylo internetové spojení přerušeno. Abyste problém vyřešili: Nejdříve připojte síťový kabel k portu Ethernet na zadní straně laptopu pro skener S2 a poté laptop restartuje. Jděte do MENU - Nahrát Zkontrolujte, že typ sítě je: DHCP Pokuste se o nahrátí

7 Nejčastější chybové kódy Chybové kódy 23003 - 23004 - 23005 Pokud je typ sítě statický (Static), klikněte na „Manually Configure Connection“ (Manuálně konfigurovat připojení). Změňte typ sítě ze statického (Static) na DHCP Změňte typ sítě zpět z DHCP na statický (Static) a zjistěte, zda stav sítě svítí již zeleně. Pokud ne, změňte typ sítě zpět ze statického (Static) na DHCP. Pokud stav sítě i nadále ukazuje žlutou nebo červenou barvu, kontaktujte Vaši lokální podporu.

8 DĚKUJEME ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve."

Podobné prezentace


Reklamy Google